Κοινωνία ώρα Mega: Τέταρτη μέρα εκτός εκπομπής ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος - Τι συμβαίνει με την υγεία του

Η ανακοίνωση της Ανθής Βούλγαρη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κοινωνία ώρα Mega: Τέταρτη μέρα εκτός εκπομπής ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος - Τι συμβαίνει με την υγεία του

Για ακόμα μια ημέρα ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος βρίσκεται εκτός πλατό Κοινωνία ώρα Mega, με την Ανθή Βούλγαρη να βρίσκεται μόνη της και να παρουσιάζει τα θέματα αλλά και να υποδέχεται τους καλεσμένους της για να συζητάνε θέματα της επικαιρότητας.

Ο παρουσιαστής βρίσκεται εκτός από την Δευτέρα 15/1 με την συμπαρουσιάστρια του να αναφέρει το λόγο που δεν θα είναι στο πλατό της. Σήμερα 18/1 μετέφερε όλες τις εξελίξεις σχετικά με την υγεία του.

Η ανακοίνωση της Βούλγαρη για τον Χασαπόπουλο

«Καλή σας ημέρα. Και σήμερα για άλλη μια μέρα χωρίς τον Ιορδάνη, είναι πολύ καλύτερα. Από Δευτέρα θα είναι κοντά μας. Σήμερα είναι η τέταρτη μέρα χωρίς τον Ιορδάνη. Έχει H1N1. Πονάνε τα κόκκαλα, πυρετό αλλά είμαστε καλύτερα», αποκάλυψε η Ανθή Βούλγαρη για τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Λίγα λόγια για τη ζωή του

Την Δευτέρα 11/12 ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος έκανεμια αποκάλυψη σχετικά με τη ζωή του, που στεναχώρησε την Ανθή Βούλγαρη ιδιαίτερα.

«Καλά δεν είχαμε και φωτογραφικές τότε, όταν ήμουν εγώ μικρός. Ήμασταν φτωχοί τότε παιδιά εμείς στην Ξάνθη, δεν είχαμε τέτοια χριστουγεννιάτικα δέντρα κάθε χρόνο, φωτογραφίες και τέτοια, τίποτα, τι να κάνουμε», είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

«Ιορδάνη μου θέλω τόσο πολύ να σου κάνω κάθε χριστουγεννιάτικο δώρο υπάρχει τώρα», απάντησε η Ανθή Βούλγαρη.

«Δεν πειράζει δε μου έχει μείνει τώρα απωθημένο, τα έχω ξεπεράσει δεν είμαι σαν εσένα, που ψάχνεις καρουζέλ», απάντησε ο Χασαπόπουλος.

Χασαπόπουλος - Βούλγαρη

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος γεννήθηκε στις 4 Νοεμβρίου 1962, στην Ξάνθη και είναι δημοσιογράφος. Σε ηλικία 14 ετών μετακόμισε με την οικογένειά του στην Αθήνα. Ο πατέρας του ήταν οικονομικός μετανάστης και εργαζόταν ως οδηγός λεωφορείου.

Παρουσιάζει την πρωινή, ενημερωτική εκπομπή του MEGA, “Κοινωνία Ώρα MEGA”, μαζί με την Ανθή Βούλγαρη. Προηγουμένως, το δίδυμο παρουσίαζε στο OPEN την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 5.30». Σε συνέντευξή του, έχει δηλώσει πως αν δεν ακολουθούσε τον δρόμο της δημοσιογραφίας, θα γινόταν πυροσβέστης.