Η απάντηση της Μαλέσκου στον Λιάγκα για το "Η Μενεγάκη δεν την βλέπει καν": «Α έτσι είπες; Ο γλυκούλης!»

Η αντίδραση της μπροστά στις κάμερες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η απάντηση της Μαλέσκου στον Λιάγκα για το

Την Ιωάννα Μαλέσκου συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Τετάρτης 17/1 σε βραδινή έξοδο της. Η παρουσιάστρια λοιπόν, έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, όπου την ενημέρωσαν σχετικά με το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για την αναφορά της στην Ελένη Μενεγάκη.

Η αντίδραση της μπροστά στις κάμερες των εκπομπών ήταν... επική και σίγουρα θα συζητηθεί ακόμα και από τον ίδιο τον παρουσιαστή του Πρωινού του ΑΝΤ1.

Η απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου στον Γιώργο Λιάγκα

«Α έτσι είπες; Ο γλυκούλης! Φαντάζομαι κάτι παραπάνω θα ξέρει. Λέει την άποψη του ελεύθερα. Να είναι καλά. Έπλεξαν εγκώμιο. Δεν θα με χαρακτήριζα σοβαροφανή. Ας μας το εξηγήσει», αντέδρασε η Ιωάννα Μαλέσκου όταν μια δημοσιογράφος της μετέφερε τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ενώ, για την συνέντευξη της που συζητήθηκε έντονα από τις εκπομπές, είπε: «Δεν πρόλαβα να δω τι σχολίασαν για εμένα. Ήταν από τις πιο ωραίες συνεντεύξεις. Η Σταματίνα με έκανε να νιώσω πολύ άνετα. Αισθάνθηκα καλά».

Όλη η συνέντευξη της Ιωάννας Μαλέσκου στο Happy Day

«Αυτό το πράγμα με είχε κουράσει τόσο πολύ και με στεναχωρούσε. Σταματίνα δε μοιάζουμε, κανένας άνθρωπος δε μοιάζει με κανέναν και δεν είναι ωραίο να συγκρίνεσαι. Το ότι δε μιλούσα ποτέ και δεν τοποθετούμουν σε αυτά, που άκουγα - διάβαζα για εμένα, δε σημαίνει ότι τα ενστερνιζόμουν, απλά το άφηνα να περάσει.

Κάποια στιγμή όμως έμπαινε και στη θέση της Ελένης Μενεγάκη και έλεγα θα νομίζει, ότι ξαφνικά ήρθε μία που προσπαθεί να μου μοιάσει. Πάρα πολύ άσχημο. Το άφηνα και αυτό να περάσει και έλεγα κάποια στιγμή θα καταλάβουν, ότι είμαι διαφορετικός χαρακτήρας, διαφορετική προσωπικότητα», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε επίσης: «Μιλάς σαν να είσαι η Μενεγάκη! Έκανες μια αποτυχημένη εκπομπή» - Αποστομωτική η Μαλέσκου σε σχόλιο που έλαβε στο instagram

Η αποκάλυψη της για τον ΣΚΑΙ και το σκύλο της

«Έχω μεγάλη αγάπη με τα ζώα. Μου είναι οικείο και βλέπω και τον κόσμο όταν είναι μέσα στα τηλεοπτικά πλατό πόσο διαφορετικά αισθάνονται. Κάποτε την είχα και εγώ ξεκινώντας, αλλά μετά για άλλους λόγους μου ζήτησαν να μην εμφανίζονται. Δεν είχε συμβεί κάτι, τουλάχιστον να το έχει προκαλέσει η Μπαλού αλλά νομίζω χάλαγε την αισθητική... τώρα ποιον ανθρώπων... Είχα στεναχωρηθεί πολύ. Χαίρομαι πολύ γιατί βλέπω ότι το vibe των ζώων είναι μαγικό, σου αλλάζει όλη τη διάθεση», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Επίσης, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στα σχόλια που είχε δεχτεί στα πρώτα βήματα της στον ΣΚΑΙ. Την περίοδο εκείνη όλοι έλεγαν πως είναι "η νέα Μενεγάκη", γεγονός που την είχε στεναχωρήσει όπως εξομολογήθηκε, όμως δεν ήθελε να απαντήσει για να μην υπάρχουν παραπάνω σχολιασμοί.

Δείτε επίσης: «Βγήκε η ψυχή μου...» - Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Ιωάννας Μαλέσκου για τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει