Νατάσα Θεοδωρίδου: Σπάνια εμφάνιση με το βαφτιστήρι της στα μπουζούκια - Τα τρυφερά λόγια του Άγγελου Λάτσιου για τη νονά του

Η ιδιαίτερη σχέση με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Νατάσα Θεοδωρίδου: Σπάνια εμφάνιση με το βαφτιστήρι της στα μπουζούκια - Τα τρυφερά λόγια του Άγγελου Λάτσιου για τη νονά του

Η φιλία της Νατάσσας Θεοδωρίδου με την Ελένη Μενεγάκη κρατάει πολλά χρόνια πίσω με τις δύο γυναίκες να την επισφραγίζουν μέσα από την κουμπαριά, που έκαναν. Η τραγουδίστρια λοιπόν σήμερα είναι και νονά του πρώτου γιου της παρουσιάστριας, Άγγελου Λάτσιου.

Το βράδυ της Τετάρτης 17/1 μάλιστα νονά και βαφτιστήρι βρέθηκαν στο ίδιο μαγαζί με τους δύο να απολαμβάνουν τη μαγική φωνή της Μαρινέλλας στο νυχτερινό μαγαζί, που εμφανίζεται! (δείτε εδώ τη στιγμή που ο Λάτσιος καμάρωνε τη νονά του στη σκηνή).

Στη συνέχεια, η Νατάσσα Θεοδωρίδου έκανε και ένα instagram story με τον Άγγελο Λάτσιο με τον έναν να αποθεώνει τον άλλον. Φυσικά και ο Λάτσιος είναι μεγάλος θαυμαστής της τραγουδίστριας, όπως και η ίδια δε μπορούσε να μην σταθεί στην απαράμιλλη ομορφιά του.

Το βίντεο της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τον Άγγελο Λάτσιο

Α.Λ: Και πόσο μαγικά τραγουδάει και η Μαρινέλα.

Ν.Θ: Ναι εντάξει αυτό δεν το συζητάμε.

Α.Λ: Μα και η Νατάσα...

Ν.Θ: Μα πόσο είναι το πιο όμορφο αγόρι του πλανήτη αυτό εδώ.

Α.Λ: Μα πόσο έχω την πιο ωραία νονά του κόσμου γαμώτο!

Η φωτογραφία του Λάτσιου που έφερε τα σχόλια Θεοδωρίδου Μενεγάκη

Ο Άγγελος Λάτσιος αποτελεί το μοναδικό αντρικό μέλος από τα 4 παιδιά, που έχει φέρει στον κόσμο η Ελένη Μενεγάκη με τον ίδιο να δείχνει συχνά δημόσια την αγάπη του στη μητέρα του και στις αδερφές του.

Ο πριν από πολλούς μήνες απολάμβανε τα μπάνια του στη θάλασσα μαζί με τη συντροφιά της μικρής Μαρίνας, που είναι η αδυναμία όλων όσων ζουν στο πλευρό της ξανθιάς παρουσιάστριας.

Τα παιχνίδια του Άγγελου με τη Μαρίνα στη θάλασσα έφεραν τα σχόλια στο instagram αρχικά της πρώην συντρόφου του (δείτε εδώ) και στη συνέχεια της Ελένης Μενεγάκη και της νονάς του, Νατάσσας Θεοδωρίδου.

Άγγελος Λάτσιος Άνδρος

Άγγελος Λάτσιος Μαρίνα

Πηγή: Instagram / Άγγελος Λάτσιος

Λάτσιος - Μενεγάκη - Θεοδωρίδου