Ελένη Χατζίδου: ''Σείστηκε'' το πλατό του Star με το βαρύ ζεϊμπέκικό της - Άφωνος ο Ετεοκλής με τις φιγούρες της συζύγου του

«Ήσουν εξαιρετικός»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου: ''Σείστηκε'' το πλατό του Star με το βαρύ ζεϊμπέκικό της - Άφωνος ο Ετεοκλής με τις φιγούρες της συζύγου του

Οι Ελληνίδες παρουσιάστριες τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε να είναι σε ανεβασμένα κέφια στις εκπομπές τους με την Ελένη Μενεγάκη να μερακλώνει την Τετάρτη 17/1 με μια σειρά τραγουδιών του Νότη Σφακιανάκη (δείτε εδώ).

Με τη σειρά της λοιπόν και η Ελένη Χατζίδου την Πέμπτη 18/1 φαίνεται, πως ζήλεψε από τη συνονόματή της και αποφάσισε να χορέψει ζωντανά ένα αρκετά βαρύ ζεϊμπέκικο. Οι συνεργάτες της από το πάνελ την χειροκροτούσαν, όσο ο Ετεοκλής Παύλου είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό.

Η Ελένη Χατζίδου μιας και έχει καλή σχέση με τη μουσική και τις πίστες είχε έντονο θεατρινισμό στο χορό της χαρίζοντας γέλιο στους τηλεθεατές και στους συναδέλφους της.

Το ζεϊμπέκικο της Ελένης Χατζίδου στο πλατό του Breakfast at star

«Πάρε με μία αγκαλίτσα σε παρακαλώ πολύ να νιώσω πιο καλά! Ήσουν εξαιρετικός», είπε ο Ετεοκλής Παύλου.

Νωρίτερα αποκάλυψε αν είναι ξανά έγκυος

«Κοίτα να δεις πλάκα. Πήρα δύο κιλά με τις γιορτές και πάλι με ρωτάνε αν είμαι έγκυος και αν είμαι έγκυος. Τρώω!Τρώω!Τρώω…», είπε η Ελένη Χατζίδου.

«Αλήθεια λέει παιδιά, τρώει! Χθες το βράδυ έφαγε πέντε σακουλάκια πατατάκια», είπε ο Ετεοκλής Παύλου.

«Η μπορεί και να μην τρώω κιόλας...», συνέχισε η Χατζίδου.

«Κάπως ίδρωσα τώρα», απάντησε ο Ετεοκλής Παύλου.

«Έλα ήρθε η ώρα να δείξουμε το τεστ», είπε με χιούμορ η Λίλη Πυράκη.

«Ποιο τεστ; Έλα να σοβαρευτούμε τώρα....», συνέχισε ο Ετεοκλής Παύλου επαναφέροντας την τάξη στο πλατό.