Θανάσης Αλευράς - H εξομολόγηση για το αυτοάνοσο που τον ταλαιπωρεί: «Με έχει φέρει σε μεγάλη αμηχανία»

«Όλες αυτές οι ασθένειες είναι ψυχογενείς»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Θανάσης Αλευράς - H εξομολόγηση για το αυτοάνοσο που τον ταλαιπωρεί: «Με έχει φέρει σε μεγάλη αμηχανία»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» του Mega βρέθηκε ο Θανάσης Αλευράς. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε εφ' όλης της ύλης στη δημοσιογράφο Νίκη Λυμπεράκη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο αυτοάνοσο που τον ταλαιπωρεί εδώ και αρκετά χρόνια, καθώς και τις δυσκολίες που του δημιούργησε μέσα σε αυτό το διάστημα.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για την ψωρίαση, και αν υπάρχει στίγμα, ο Θανάσης Αλευράς απάντησε: «Έχω μιλήσει για το δικό μου αυτοάνοσο, την ψωρίαση που με ταλαιπωρεί αρκετά χρόνια. Φαίνεται, είναι πάνω στο δέρμα σου. Μπορεί να ντρέπεσαι να εκθέσεις το σώμα σου, μπορεί να πονάνε τα κόκαλα, οι αρθρώσεις σου και να έχεις αφόρητους πόνους. Ευτυχώς εγώ έχω μια πολύ πιο ήπια μορφή, η οποία όμως σε περιόδους με έχει φέρει σε μεγάλη αμηχανία».

Δείτε επίσης: Survivor: Ποια είναι η 20χρονη Χρύσα που "ξεφτίλισε" την Δαλάκα - Ο σύντροφός της και τα ακριβά γούστα

Η εξομολόγηση του Θανάση Αλευρά για το αυτοάνοσο

Όπως συμπλήρωσε ωστόσο δεν ήταν οι μοναδικές σκέψεις που έκανε την πρώτη περίοδο, με τον Θανάση Αλευρά να εξομολογείται: «Μου έχει φέρει όμως και μια μεγάλη σκέψη όσον αφορά στο τι έκανα εγώ και τρέλανα τα κύτταρα μου. Όλες αυτές οι ασθένειες είναι ψυχογενείς. Νομίζω ότι ασθενούμε, νοσούμε, όταν κάτι δεν κάνουμε καλά ή δεν είναι κάτι σε αρμονία. Όταν δηλαδή δεν είναι σε αρμονία το μυαλό με τα θέλω μας; Να συνεχίζεις να ζεις μια ζωή που πια σου έχει τελειώσει αλλά από φόβο δεν τολμάς;».

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης, ο ηθοποιός μίλησε για τον πατέρα του, για όσα του έμαθε μεγαλώνοντας, καθώς και για την προσωπική του φιλοσοφία γύρω από τη ζωή και τα δικά του «πιστεύω», όπου δήλωσε ότι: «Είμαι πολύ πιστός στη φιλοσοφία του Χριστού, έχω τεράστιες διαφωνίες με τον Κλήρο που επιμένει να τη μεταφράζει όπως θέλει, κατά τη γνώμη μου. Αλλά έχω πίστη, ναι».