Λίτσα Πατέρα: Εκτός Πρωινού - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιάγκα για την υγεία της

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Λίτσα Πατέρα: Εκτός Πρωινού - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιάγκα για την υγεία της

Η Λίτσα Πατέρα τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα και όσα αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή του στο κανάλι του ΑΝΤ1, Πρωινό, δεν αισθανόταν πολύ καλά, γι' αυτό και σήμερα, Πέμπτη 18 Ιανουαρίου, θα απουσιάζει από τον στούντιο.

Η κατάσταση της υγείας της Λίτσας Πατέρα

Αφού πήρε την άδειά της, μάλιστα, ο παρουσιαστής επισήμανε πως η διάσημη αστρολόγος βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, όμως το θετικό είναι πως δεν έχει πολύ βαριά συμπτώματα. Μέχρι να αναρρώσει πλήρως, ωστόσο, έκρινε πως είναι απαραίτητο να παραμείνει στο σπίτι της και έτσι θα επιστρέψει ξανά στο πόστο της μετά από πέντε ημέρες.

Από τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η αλήθεια είναι πως ο ιός βρίσκεται σε έξαρση και δεν είναι λίγοι και οι celebrities που τον τελευταίο καιρό βρέθηκαν αντιμέτωποι ξανά με στην ασθένεια, όμως πολλοί, ευτυχώς, το περνούν ήπια, χωρίς πυρετούς και πόνους.

Δείτε επίσης: Λίτσα Πατέρα: «Αυτή τη στιγμή μιλάω και ανατριχιάζω» - Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση της στον αέρα της ΕΡΤ

Η αποκάλυψη για την συνεργασία της με τον ΑΝΤ1

Η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα συνάντησε την Λίτσα Πατέρα. Η διάσημη αστρολόγος δεν δίστασε να απαντήσει σε ερωτήσεις για τα πρόσωπα της τηλεόρασης, αλλά και για τη δική της συνεργασία με το κανάλι του ΑΝΤ1 τα τελευταία χρόνια.

Αποκάλυψε πως έχει σκεφτεί πολλές φορές να φύγει, μάλιστα, ενώ απάντησε και για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Φαίη Σκορδά, δύο πρόσωπα για τα οποία ακούγεται πως ίσως του χρόνου "μετακομίσουν" σε άλλο κανάλι, με τις φήμες να τους θέλουν να κάνουν και μαζί πρωινό (δείτε εδώ την απάντησή τους).

«Έχω παιδιά, έχω εγγόνια, αλλά αυτό που με συγκινεί πολύ η αγάπη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια, που πολλές φορές αναρωτιέμαι "Την αξίζω; Δεν την αξίζω;". Τον ΑΝΤ1 τον θεωρώ σπίτι μου, δεν φεύγει κανείς από το σπίτι του, όπως κι αν έχουν τα πράγματα. Έχουμε υπέροχες αναμνήσεις εμείς οι «παλιοί» από το κανάλι, από τον συγχωρεμένο τον πρόεδρο. Είναι σαν να εγκαταλείπεις την οικογένειά σου, κάπως έτσι μου μοιάζει αν σκεφτώ να φύγω. Καμιά φορά που θυμώνω και πληγώνομαι, λέω πάω να φύγω δεν μπορώ, αλλά είναι αυτό που τον έρωτα και την αγάπη σου δεν την εγκαταλείπεις ακόμα και αν κλάψεις», είπε αρχικά (δείτε εδώ το παρασκήνιο πίσω από τον διπλό της ρόλο και την αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα).

Και στη συνέχεια δήλωσε: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι καλός μου φίλος και πολύ γλυκός. Είναι τόσο άξιος, που ό,τι και να του δώσουν θα το κάνει πολύ καλά. Δεν ξέρω τι θα κάνει η Φαίη Σκορδά. Το μέλλον δεν μπορώ να το γνωρίζω. Το δικό μου μέλλον το βλέπω μέσα από την αστρολογία. Σε αυτά που έρχονται αν δεν είναι καλά λέω "σκάσε κα κολύμπα". Όπως είναι η βροχή το χιόνι και ο ήλιος, έτσι είναι και η ζωής μας. Δεν γίνεται να είναι μόνο ήλιος, είναι κουραστικό. Πρέπει να αντέξεις την ζωή, όπως είναι, είναι ένα μάθημα. Εάν δεν περάσουμε χιονιά, δεν γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι».