Γιώργος Λαμπάτος: Ανάσα ανακούφισης μετά την αποκάλυψη για την οικονομική του καταστροφή - Τα 2 πρόσωπα που θα τον βοηθήσουν

Ένας τραγουδιστής και ένας χορογράφος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Λαμπάτος: Ανάσα ανακούφισης μετά την αποκάλυψη για την οικονομική του καταστροφή - Τα 2 πρόσωπα που θα τον βοηθήσουν

Ο Γιώργος Λαμπάτος προχώρησε σε μία κατάθεση ψυχής λίγα 24ωρα πριν σχετικά με την οικονομική του εξαθλίωση (δείτε την εδώ), προκαλώντας τεράστιο σοκ στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς κανείς δεν γνώριζε για την κατάστασή του. Ο ηθοποιός εξήγησε πως επιβιώνει με ελάχιστα χρήματα και πως έχει φτάσει στο σημείο να μαζεύει αποτσίγαρα από τον δρόμο.

Αμέσως, λοιπόν, με το που έγινε γνωστή η κατάστασή του, προσφέρθηκαν διάφορα πρόσωπα για να τον βοηθήσουν να επιστρέψει στην κανονική του ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, μάλιστα, υπάρχουν δύο διάσημοι άντρες, ένας τραγουδιστής και ένας χορογράφος, οι οποίοι θα του προσφέρουν οικονομική βοήθεια.

Τα δύο πρόσωπα που θα βοηθήσουν οικονομικά τον Γιώργο Λαμπάτο μετά την αποκάλυψη για την οικονομική του καταστροφή

Το ρεπορτάζ συγκεκριμένα αναφέρει πως πρόκειται για τον Θέμη Αδαμαντίδη, ενώ ο γνωστός χορογράφος δεν επιθυμεί να δημοσιοποιηθεί το όνομά του. Οι δυο τους αντιλαμβάνονται τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Γιώργος Λαμπάτος και επιθυμούν να του προσφέρουν μία "ανάσα ανακούφισης", μετά από όλη αυτή την ταλαιπωρία.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λαμπάτος: Ξέσπασε σε κλάματα στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή του - «Ούτε λεφτά ζήτησα, ούτε κάτι άλλο...»

Γιώργος Λαμπάτος

Βίντεο μέσα από το 15 τετραγωνικών υπόγειο που ζει

Σοκαριστικό είναι το βίντεο, που δημοσιεύτηκε στο Tik Tok από το δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα, ο οποίος έφερε την επιφάνεια την οικονομική εξαθλίωση που έχει υποστεί ο ηθοποιός, Γιώργος Λαμπάτος.

Ο δημοσιογράφος μίλησε μάλιστα την Τετάρτη 17/1 στο Πρωινό με τον ίδιο να περιγράφει τις πολύ δύσκολες καταστάσεις, που περνάει ο ηθοποιός μετά από την επίσκεψη του στο σπίτι του. Ο Γιώργος Λαμπάτος ζει σε ένα υπόγειο 15 τετραγωνικών στην πλατεία Αμερικής στην Κυψέλη.

Σοκαριστικά είναι τα όσα περιγράφει ο ηθοποιός, που αναγκάζεται να περνάει το μήνα με 220 ευρώ, καθώς υπάρχουν ημέρες, που αδυνατεί να αγοράσει το ψωμί του.

«Φίλους δεν έχω! Παλιά που βγαίναμε στη Φωκείονος, γιατί εγώ είμαι παιδί της Κυψέλης, τότε είχαμε λεφτά! Τα καλά τα χρόνια, που πίναμε τα λεφτάς μας, κερνάγαμε κλπ. Αυτοί όμως δε λογίζονται ως φίλοι. Μέσα από τα social media μου στέλνουν καλέσματα για παραστάσεις, αλλά δεν πηγαίνω πολύ. Δεν έχω την ψυχολογία και δεν έχω και τα χρήματα. Για να πας κάπου πρέπει να ντυθείς, πως θα πας;

Ρούχα έχω από τα παλιά, αλλά δεν έχεις πέντε δραχμές στην τσέπη σου να πάρεις τσιγάρα, που να πας στην πρεμιέρα; Αν δεν έχεις να δώσεις στην ταξιθέτρια να σε βάλει να κάτσεις στην καρέκλα και είμαι και γνωστός άνθρωπος, που να πας; Έχω φτάσει στο σημείο να μαζέψω τσιγάρο από κάτω ας πούμε. Το φαγητό το έφερνα βόλτα, γιατί κάνω μια σούπα, ένα ρύζι και κάτι φτιάχνω, κάτι θα βάλω στο στομάχι μου. Με αυτή την έννοια. Πολλές φορές μπορεί να μην έχω να πάρω ψωμί», είπε ο Γιώργος Λαμπάτος.