Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Αγνώριστη με τζίντζερ μαλλιά δύο χρόνια μετά τη νίκη της στο Masterchef (Φωτογραφίες)

Μια κούκλα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Αγνώριστη με τζίντζερ μαλλιά δύο χρόνια μετά τη νίκη της στο Masterchef (Φωτογραφίες)

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι μία από τις γυναίκες, που γνωρίσαμε στον διαγωνισμό μαγειρικής του Star ''Masterchef'' με την ίδια να σηκώνει την κούπα ως η πρώτη Ελληνίδα που κατακτά τον τίτλο του μαγειρικού διαγωνισμού.

Σήμερα η ίδια ασχολείται με τη μαγειρική επαγγελματικά, όπως βλέπουμε σε αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagra. Μάλιστα το καλοκαίρι, που μας πέρασε η Μαργαρίτα Νικολαϊδη έκανε σεζόν σε μεγάλο ξενοδοχείο της Σαντορίνης.

Στο σημείο αυτό εκτός από την επαγγελματική επιτυχία της να σχολιάσουμε και το γεγονός, πως δύο χρόνια μετά τον τελικό του Masterchef η τότε νικήτρια του 2021 έχει αλλάξει αρκετά. Τα μαλλιά είναι ένα στοιχείο, που της αρέσει να πειραματίζεται, τόσο σε χρώμα, όσο και σε κουρέματα.

Δείτε επίσης: MasterChef: Που βρίσκονται και τι κάνουν σήμερα οι νικητές του παιχνιδιού

Η σημερινή εμφάνιση της Μαργαρίτας Νικολαϊδη από το Masterchef

Οι δηλώσεις της Νικολαΐδη για την εξωτερική της εμφάνιση

«Μου γράφουν διάφοροι και με ρωτάνε «Μαργαρίτα τι καριέρα κάνεις; Δεν σε βλέπουμε πουθενά». Εγώ όμως δεν ήθελα να είμαι στην τηλεόραση για αυτό δεν είμαι, εκτός από την μία φορά που πηγαίνω στην Σίσσυ Χρηστίδου. Στην αρχή στεναχωριόμουν με κάποια δημοσιεύματα, ειδικά όσα ανέφεραν πράγματα που δεν ίσχυαν. Ξέρω ότι έχω παραπάνω κιλά, αλλά αυτά τα σχόλια δεν με νοιάζουν καθόλου. Είμαι τέλεια και μου αρέσει έτσι όπως είμαι», είχε πει η Μαργαρίτα Νικολαΐδη στο Γειά σου πριν από πολλούς μήνες.