Λεωνίδας Κακούρης: Όλη η αλήθεια πίσω από τo σχόλιό του στο Facebook - Ο λόγος που δεν απάντησε ο Νταλιάνης στο ευχαριστήριο μήνυμά του

Οι σχέσεις των δύο ηθοποιών

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πολλά έχουν ειπωθεί τελευταία για τους δύο σπουδαίους ηθοποιούς, Λεωνίδα Κακούρη και Γιάννη Νταλιάνη. Ο δεύτερος μάλιστα ήταν εκείνος, που κλήθηκε να αντικαταστήσει την τελευταία στιγμή τον πρώτο μετά την παραίτησή του από την παράσταση ''Βασιλιάς Ληρ''.

Ο Λεωνίδας Κακούρης επικαλέστηκε λόγους υγείας για να απομακρυνθεί από το την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου και πιο συγκεκριμένα υπερκόπωση, όπως αναφέρεται. Με τη σειρά του λοιπόν, ο Νταλιάνης έκανε νυχθημερόν πρόβες με σκοπό να ανταποκριθεί όσο το δυνατόν καλύτερα στο νέο του ρόλο.

Για το λόγο αυτό ο Κακούρης σχολίασε σε ανάρτηση του Νταλιάνη - ευχαριστώντας τον δημόσια για όλη τη στάση και την εξυπηρέτηση, που του έκανε. Επειδή ωστόσο ο Γιάννης Νταλιάνης δεν απάντησε στο εν λόγω post πολλοί θεώρησαν, πως το κλίμα είναι περίεργο. Ο ίδιος έδωσε την Πέμπτη 18/1 στο Πρωινό ΣουΣού μια ξεκάθαρη απάντηση.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Νταλιάνη για την ανάρτηση του Λεωνίδα Κακούρη

«Θα του απαντήσω, δεν πρόλαβα γιατί είχα δουλειά και πρόβα. Θα του απαντήσω. Είναι πολύ θερμό αυτό που έγραψε και θα του απαντήσω με την αντίστοιχη τρυφερότητα, που εκφράζει και εγώ από τη μεριά μου. Αυτό τίποτα άλλο δεν θέλω να πω. Θα του απαντήσω, απλώς δεν έχω προλάβει ακόμα.

Δεν έχουμε μιλήσει απευθείας με τον Λεωνίδα - με μηνύματα έχουμε μιλήσει ήδη. Τον ευχαριστώ. Έχουμε μία πολύ καλή επικοινωνία! Είναι καλά βεβαίως, ο άνθρωπος είχε μία υπερκόπωση και τώρα είναι πολύ καλύτερα», είπε ο Γιάννης Νταλιάνης.

Η επίσημη απάντηση του Κακούρη για την αποχώρηση του τον «Βασιλιάς Ληρ»

«Ακολούθως της αποχώρησής μου από την παράσταση «Βασιλιάς Λήρ» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία κ. Γιάννη Χουβαρδά που παρουσιάζεται στην Κεντρική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω όλους σας για το ενδιαφέρον.

Στην πολυετή μου παρουσία στο χώρο ουδέποτε έδωσα λαβές για σχόλια που δεν σχετίζονταν αποκλειστικά και μόνο με την καλλιτεχνική μου πορεία και δεν θα ήθελα η παρούσα αφορμή να αποτελέσει εξαίρεση».

Κατ’ επέκταση και επικαλούμενος την ευαίσθητη κατάσταση στην οποία έχω βρεθεί εγώ και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου και κυρίως τα ανήλικα τέκνα μου θα ήθελα να παύσει άμεσα η αναπαραγωγή οποιουδήποτε γεγονότος που αφορά την ανωτέρω αποχώρηση, ή τα όποια σενάρια έχουν δημιουργηθεί γύρω από αυτή.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές και συναδέλφους της παράστασης, με τους οποίους δουλέψαμε σκληρά σε κλίμα εκτίμησης και αλληλοβοήθειας τους τελευταίους μήνες και στους οποίους εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία για την συνέχεια.

Τέλος θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχω παράσχει την πληρεξουσιότητα στον Δικηγόρο Πέππα Δημοσθένη, ο οποίος δύναται να δρα αντί εμού και για λογαριασμό μου».