Γιάννης Νταλιάνης: Η πρώτη ανάρτηση από τον "Βασιλιά Ληρ" και το σχόλιο του Λεωνίδα Κακούρη - «Είμαι σίγουρος ότι...»

Το έγραψε δημόσια!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Στο επίκεντρο των συζητήσεων είχε βρεθεί πριν από λίγες ημέρες ο Λεωνίδας Κακούρης εξαιτίας της αποχώρησης του από την παράσταση "Βασιλιάς Ληρ". Πολλά είχαν ειπωθεί για τους λόγους που τον έκαναν να προβεί σε αυτή την απόφαση (για παράδειγμα για τον σκηνοθέτη), ενώ ένα βίντεο που είχε δημοσιεύσει ο ηθοποιός μέσα από το σπίτι του είχε δημιουργήσει τεράστια ερωτηματικά.

Τη θέση λοιπόν του Λεωνίδα Κακούρη, πήρε ο Γιάννης Νταλιάνης, ο οποίος από την πρώτη κιόλας ημέρα που ενημερώθηκε σχετικά, ξεκίνησε πρόβες, αφού η πρεμιέρα της παράστασης θα γινόταν μέσα στις επόμενες εβδομάδες από την αποχώρηση.

Η ανάρτηση του Νταλιάνη από τον Βασιλιά Ληρ και το σχόλιο του Κακούρη

Πριν μερικές ώρες, ο ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία από την παράσταση γράφοντας «Με λες τρελό μικρέ; Βασιλιάρ Ληρ, Εθνικό θέατρο».

Ένα από τα σχόλια που ξεχώρισαν ήταν αυτό του Λεωνίδα Κακούρη ο οποίος έγραψε «Γιάννη μου γλυκέ, υπέροχε και πανάξιε και τόσο τρυφερέ μπαμπά!!! σου εύχομαι όλα τα καλά. Είμαι σίγουρος ότι η εμπειρία σου θα δώσει ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα και να μου φιλήσεις όλα τα παιδιά, θα πάρω την κόρη μου και θα έρθω να σας δούμε σας φιλώ».

Γιάννης Νταλιάνης Βασιλιάς Ληρ

Η απάντηση του Λεωνίδα Κακούρη στον ντόρο που δημιουργήθηκε

Από την αποχώρηση του και έπειτα, προκλήθηκε θύελλα αντιδράσεων με τον ηθοποιό να μην δίνει καμία εξήγηση σχετικά με την απομάκρυνσή του από τον θίασο. Την ίδια ημέρα 4/1, η επίσημη σελίδα του Εθνικού Θεάτρου στο instagram έκανε μια σχετική ανάρτηση (δείτε εδώ)

«Ακολούθως της αποχώρησής μου από την παράσταση «Βασιλιάς Λήρ» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία κ. Γιάννη Χουβαρδά που παρουσιάζεται στην Κεντρική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω όλους σας για το ενδιαφέρον.

Στην πολυετή μου παρουσία στο χώρο ουδέποτε έδωσα λαβές για σχόλια που δεν σχετίζονταν αποκλειστικά και μόνο με την καλλιτεχνική μου πορεία και δεν θα ήθελα η παρούσα αφορμή να αποτελέσει εξαίρεση».

Κατ’ επέκταση και επικαλούμενος την ευαίσθητη κατάσταση στην οποία έχω βρεθεί εγώ και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου και κυρίως τα ανήλικα τέκνα μου θα ήθελα να παύσει άμεσα η αναπαραγωγή οποιουδήποτε γεγονότος που αφορά την ανωτέρω αποχώρηση, ή τα όποια σενάρια έχουν δημιουργηθεί γύρω από αυτή.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές και συναδέλφους της παράστασης, με τους οποίους δουλέψαμε σκληρά σε κλίμα εκτίμησης και αλληλοβοήθειας τους τελευταίους μήνες και στους οποίους εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία για την συνέχεια.

Τέλος θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχω παράσχει την πληρεξουσιότητα στον Δικηγόρο Πέππα Δημοσθένη, ο οποίος δύναται να δρα αντί εμού και για λογαριασμό μου», δήλωσε ο Λεωνίδας Κακούρης.