Θέμης Αδαμαντίδης: «Μπορεί να πέσει στα μαλακά» - Τι θα συμβεί με τη μήνυση για ξυλοδαρμό μετά την επανασύνδεση με την Κίρκη

«Το αδίκημα διώκεται αυτεπαγγέλτως!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πολυτάραχη θα λέγαμε, πως είναι η σχέση του Θέμη Αδαμαντίδη με τη Βαρβάρα Κίρκη, καθώς ήταν 2 Ιουλίου του 2022 όταν η γυναίκα είχε καταθέσει μήνυση για ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της έξω από κατάστημα ΟΠΑΠ στην Άνω Γλυφάδα.

Σήμερα λοιπόν Πέμπτη 18/1 είχε προγραμματιστεί να εκδικαστεί η υπόθεση, η οποία έχει πάρει αρκετές αναβολές για προσωπικούς και υγείας λόγους. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, που μετέφερε η εκπομπή Πρωινό Σουσού η δίκη ορίστηκε εκ νέου για τις 30 Σεπτεμβρίου του 2024 λόγω αποχής των δικηγόρων.

Τι συμβαίνει ανάμεσα στον Θέμη Αδαμαντίδη και στη Βαρβάρα Κίρκη

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονίσουμε, πως ο τραγουδιστής και η Βαρβάρα Κίρκη σήμερα είναι και πάλι ζευγάρι (δείτε τους εδώ μαζί σε βραδινή έξοδο). Η επανασύνδεση ωστόσο αυτή δεν γίνεται να αποσύρει το δικαστήριο, που εκκρεμεί καθώς το αδίκημα του ξυλοδαρμού διώκεται αυτεπαγγέλτως.

Με δηλώσεις του δικηγόρου, Απόστολου Λύτρα της Βαρβάρας Κίρκη στην εκπομπή έγινε γνωστό, πως ακόμα και αν η πελάτισσα του πάρει πίσω τις κατηγορίες της, το γεγονός ότι υπάρχει αποδεικτικό βίντεο περιπλέκει την υπόθεση. Ο ίδιος τέλος ανέφερε, πως ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι πολύ πιθανό να πέσει στα μαλακά.

Η ερωτική εξομολόγηση για την Κίρκη

«Η γυναίκα αυτή έχει κάτι που για πολλούς δεν φαίνεται. Δεν μετράει η εμφάνιση. Ξέρω πως κατά βάθος υπάρχει κάτι το οποίο δεν μπορούν να το δουν εύκολα, αλλά είναι σαν παιδί. Είμαστε καλά, περνάμε καλά και δεν θέλω να αναφέρομαι σε εκείνη.

Μετάνιωσα για τη δημοσιότητα που πήρε αυτή η σχέση. Δεν θα έπρεπε να έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο, αλλά ακόμη και αυτό δείχνει τον αυθορμητισμό της αντίδρασης που για μένα είναι λάθος, αλλά έγινε γιατί δεν υπήρχε σοβαρός λόγος να γίνουν όλα αυτά», είπε πριν από λίγους μήνες ο Θέμης Αδαμαντίδης στο Πρωινό Σουσού.