Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Για να μην τελειώσω, έχω σκεφτεί πεθαμένους συγγενείς μου την ώρα της...» - Η εξομολόγηση για την πολυποίκιλη ερωτική του ζωή

Η πρώτη φορά που συνευρέθηκε με κοπέλα, το BDSM και η πρώην...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Για να μην τελειώσω, έχω σκεφτεί πεθαμένους συγγενείς μου την ώρα της...» - Η εξομολόγηση για την πολυποίκιλη ερωτική του ζωή

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας βρέθηκε ως καλεσμένος στο podcast της Δάφνης Καραβοκύρη και συζήτησε μαζί της για την ερωτική του ζωή. Αποκάλυψε, συγκεκριμένα, πότε συνευρέθηκε ερωτικά για πρώτη φορά, ενώ προχώρησε και σε ακόμη πιο "πικάντικες" δηλώσεις.

Ανέφερε, δηλαδή, αμήχανος, πως έχει βρεθεί στο κρεβάτι με άλλα δύο άτομα, κάτι που δεν μπόρεσε να ευχαριστηθεί, δήλωσε πως έχει δοκιμάσει και αυτό που λέγεται BDSM και δεν δίστασε να πει πως έχει σκεφτεί πρώην του κατά τη διάρκεια της ερωτική πράξης με άλλη σύντροφό του.

Η εξομολόγηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα για την ερωτική του ζωή

«Πρώτη φορά έκανα σ@ξ στα 18», είπε αρχικά και σε άλλο σημείο επισήμανε:

«Χαίρομαι που έχω βιώσει το σ@ξ με αρκετά πρόσωπα. Δεν έχω πειραματιστεί στο σ@ξ, σε αυτό είμαι λίγο πουριτανός. Έχω βρεθεί σεξουαλικά ταυτόχρονα με δύο άτομα στην ηλικία των 25 ετών. Δεν ήταν πολύ καλή εμπειρία. Πήγε να γίνει άλλη μία φορά, αλλά τελικά καταλήξαμε σε χωριστά δωμάτια. Δεν είναι ότι τρελαινόμουν με την ιδέα, γιατί είμαι λίγο κτητικός. Προτιμώ να ικανοποιήσω εσένα πέντε φορές παρά να... Αυτή τη μία φορά, έγινε σχεδόν από ατύχημα, δεν ήθελα να αποχωρήσω. Ήταν μία συνθήκη, ήταν βράδυ σε ένα μαγαζί που είχαμε ξεμείνει και δεν ήθελα να με πουν ξενέρωτο. Δεν είναι ότι έγινε κάτι φοβερό και τρομερό».

Έπειτα, σημείωσε: «Μία εμπειρία μου με δεσίματα ήταν κάτι που δε μου άρεσε. Το έκανα λίγο ενοχικά. Ειδικά στο σ@ξ, φαίνεται τι θες πάρα πολύ και τι όχι, όλο σου το σώμα το φωνάζει. Προσπάθησα να το παίξω ηθοποιός. Για να μην τελειώσω, έχω σκεφτεί πεθαμένους συγγενείς μου την ώρα της κηδείας. Έχω κάνει σ@ξ σκεπτόμενος κάποια πρώην μου. Πιο παλιά το έχω κάνει και με κάποια που μου άρεσε διάσημη, που είχα αφίσες στο δωμάτιο. Κακό...».

Δείτε επίσης: Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Καινούριος είναι, σιγά σιγά θα μάθει! Έχει δίπλα του τη Ναταλία...» - Η νέα αιχμηρή δήλωση για τον Πανόπουλο

Οι δηλώσεις του για το Fay's Time

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό σουσου του OPEN, έκανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ο δημοσιογράφος μίλησε μεταξύ άλλων για την συνεργασία του με την Φαίη Σκορδά στην καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, Fays Time.

«Την τρίτη μέρα στο Fays time, είπα "τώρα πρέπει να ξανάρθω για εκπομπή;" ωραία είναι αλλά άλλοι οι ρυθμοί του καθημερινού, άλλοι του Σαββατοκύριακου. Είναι πολλές φορές που αναρωτιέμαι αν αυτά που συζητάμε αφορούν κανέναν και με πειράζει η Φαίη, ρωτώντας μου αν θέλω να αναλάβω την αρχισυνταξία. Όταν βαριέμαι φαίνεται. Και βαριέμαι, όχι γιατί είναι βαρετή η εκπομπή αλλά γιατί θεωρώ ότι κάποια θέματα μπορεί να μην αφορούν εμένα», δήλωσε για τη νέα του συνεργασία.