Ντορέττα Παπαδημητρίου για τα ''πυρά του Γιαννόπουλου: «Που τρέχεις κούκλα μου; Ποια είσαι; Η Ριάνα;» - «Αυτό το ύφος είναι τόσο...»

Ειπώθηκαν πολλά μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ντορέττα Παπαδημητρίου για τα ''πυρά του Γιαννόπουλου: «Που τρέχεις κούκλα μου; Ποια είσαι; Η Ριάνα;» -  «Αυτό το ύφος είναι τόσο...»

Πρόσφατα ρεπόρτερ του Πρωινού ΣουΣού πλησίασε την Ντορέττα Παπαδημητρίου στην προσπάθεια να της αποσπάσουν σχόλια για την κολλητή της, Μαίρη Συνατσάκη και την απόφαση της να κινηθεί νομικά κατά των αρνητικών σχολίων, που λαμβάνει.

Επειδή όμως η Ντορέττα δε θέλησε να αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος είδαμε να τη σχολιάζει αρνητικά: «Ειδικά για αυτό το θέμα, που είναι πολύ σοβαρό περίμενα να σταματήσει και να πει δύο λόγια! Ναι αλλά της κάνει επιπρόσθετα αυτήν την ερώτηση και κοντοστέκεται. Επειδή η συγκεκριμένη παρέα είναι πολύ ευαίσθητη σε θέματα πολιτικής ορθότητας και κοινωνικών δικαιωμάτων να πει δύο λόγια. Όταν απειλείται κολλητή της θα πει δεν είμαι μακιγιαρισμένη;».

Η απάντηση της Ντορέττας Παπαδημητρίου στο σχόλιο του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου

«Που τρέχεις κούκλα μου; Ποια είσαι; Η Ριάνα που την κυνηγάνε οι κάμερες; Κούλαρε λίγο. Επειδή ανήκει σε μια παρέα, που προβάλλουν το πολιτικά ορθό, όταν είναι να μιλήσει και να απαντήσει σε κάτι σχετικό με τη Συνατσάκη περίμενα πω δύο λόγια», είπε σε δεύτερο χρόνο ο Γιαννόπουλος στο Breakfast at star.

Aπό τη μεριά της λοιπόν η Παπαδημητρίου απάντησε στα αιχμηρά σχόλια του Γιαηννόπουλου προς το πρόσωπό της την Πέμπτη 18/1 μέσα από το Breakfasta at star.

«Ναι, κάτι άκουσα. Εγώ γενικά δεν απαντώ σε πράγματα που λένε άνθρωποι για εμένα δημόσια. Αν θέλω να πω κάτι θα το πω στον ίδιο. Για αυτό ειδικά και αυτό το υπονοούμενο και αυτό το ύφος είναι τόσο έξω από εμένα, που έτσι και αλλιώς δεν έχω τίποτα να απαντήσω», είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.