Περήφανη μαμά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Συγκινήθηκε με το επίτευγμα του ενός έτους γιου της, Βλάσση

Το μοιράστηκε με όλους!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πριν από ένα χρόνο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τον γιο της Βλάσση Σταθοκωστόπουλο. Από το διάστημα της εγκυμοσύνης μέχρι και σήμερα η παρουσιάστρια έχει κάνει ριζικές αλλαγές στη ζωή της, αφού όλα πια περιτριγυρίζονται από εκείνον.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Σπυροπούλου μοιράζεται στιγμές με τον γιο της, χωρίς ωστόσο να μας δείχνει το πρόσωπό του. Την Πέμπτη 18/1 μάλιστα η ίδια θέλησε να δείξει σε όλους το νέο κατόρθωμα του μικρού Βλάσση.

Μπορεί να είναι μόλις ενός ετών ο Βλάσσης, ωστόσο κατάφερε να φτιάξει δύο υπέροχες ζωγραφιές. Μια μικρή βοήθεια την είχε, όπως αποκάλυψε η μαμά του - σε κάθε περίπτωση όμως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συγκινήθηκε ιδιαίτερα με το τελικό αποτέλεσμα (δείτε εδώ την υπερπαραγωγή τούρτα για τα πρώτα του γενέθλια).

Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για το επίτευγμα του γιου της

«Η καρδιά της μαμάς πάει να σπάσει. Η πρώτη μας ζωγραφιά με μικρή βοήθεια», έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η απαγόρευση του Σταθοκωστόπουλου για το γιο τους

«Δεν ξέρω αν θα με δείτε κάπου τηλεοπτικά. Καλύτερα να οριστικοποιηθεί κάτι και μετά να το λες», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σχετικά με τα τηλεοπτικά της βήματα και τις φήμες που την θέλουν να επιστρέφει στην μικρή οθόνη.

Όσον αφορά το γιο της και τους λόγους που η Σπυροπούλου δεν ανεβάζει πολλές φωτογραφίες και βίντεο μαζί του, αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες στο Mega Καλημέρα πως: «Κάνουμε baby swimming από τον 5ο μήνα. Απλά γενικότερα δεν δημοσιοποιώ πολλά πράγματα από την καθημερινότητά μου με το παιδί γιατί δεν είναι καθόλου θετικός ο άντρας μου. Θέλουμε να μεγαλώσει η οικογένειά μας. Άμα έρθει, ευπρόσδεκτο».