Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πελώρια, με τέσσερις ορόφους - Ολόκληρη υπερπαραγωγή η τούρτα για τα πρώτα γενέθλια του μικρού Βλάσση

Ετοιμάζει το πάρτι του η περήφανη μανούλα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου / Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου / Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πριν από ένα χρόνο ακριβώς γέννησε τον μονάκριβο γιο της (δείτε εδώ αδημοσίευτη φωτογραφία της από τον τοκετό), ο οποίος αργότερα βαφτίστηκε σε μία φαντασμαγορική τελετή με ένα γλέντι που θα θυμούνται όλοι για καιρό (δείτε εδώ βίντεο), λαμβάνοντας το όνομα του παππού του και πατέρα του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, Βλάσση.

Τα γενέθλιά του, λοιπόν, θα γιορτάσει σήμερα, Πέμπτη 4 Ιανουαρίου, το ευτυχισμένο ζευγάρι και η περήφανη μανούλα, νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας, παρουσίασε την τούρτα που επέλεξε για το πάρτι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η τούρτα υπερπαραγωγή που ετοίμασε η Σπυροπούλου για τα πρώτα γενέθλια του γιου της, Βλάσση

Έχει τέσσερις ορόφους, με γαλάζια, λευκά και καφέ χρώματα, και πάνω της έχει αρκουδάκια, συννεφάκια και ένα μεγάλο αερόστατο στην κορυφή. κάτω κάτω έχει σε κουτάκια το όνομα του μπέμπη και στη βάση της γράφει: «Χαρούμενα πρώτα γενέθλια».

Δείτε επίσης: Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την ανάρτηση της με τον γιο της, Βλάσση - Τι συνέβη

Κωνσταντίνα Σπύροπούλου τούρτα γενεθλίων Βλάσση

Η απάντηση για το δεύτερο παιδί

Στη δυσκολία που πέρασε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της αλλά και στο παρελθόν της αναφέρθηκε σε δηλώσεις της στην κάμερα του Mega Καλημέρα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το πρωί της Πέμπτης 12/10, ενώ μεταξύ άλλων άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για ένα δεύτερο παιδί.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, δόξα τω Θεώ. Δεν ξέρω, κάνει που το λέω ή θα αρχίσουν να λένε πάλι; Εγώ είμαι φύσει αισιόδοξος άνθρωπος. Αλλά από εκεί και πέρα έβαλα τελεία, είναι κάτι που μοιράστηκα με τον κόσμο γιατί με αυτόν έχω επικοινωνία όλα αυτά τα χρόνια και νομίζω η δική μου αλήθεια και τα δικά μου μάτια είναι που κοιτάζω τον κόσμο και λέω και θεωρώ το αντιλαμβάνεται», είπε αρχικά.

Δείτε επίσης: Η τρυφερή ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον γιο της.

«Δεν τα είδα και δεν τα βλέπω. Δεν με στεναχωρεί και δεν με αγγίζει. Δεν ξέρω τι έχει γίνει και τι δεν έχει γίνει και πού αναφέρονται όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι και οι παρουσιαστές των εκπομπών. Δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε και να το κουράζουμε για να γεμίζουμε τις ώρες των εκπομπών. Είμαι 36 ετών, έχω παντρευτεί, έχω κάνει παιδί και ακόμα λέμε τι;».

«Σκεφτόμαστε για δεύτερο παιδί, είμαστε ανοιχτοί», κατέληξε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Δείτε εδώ το βίντεο: