Έτσι τη βρήκε το πρωί στην αγκαλιά του μικρού Βλάση - Η τρυφερή ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον γιο της

"Λιώνει" για εκείνον

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι μία πολύ αφοσιωμένη μητέρα, η οποία αφιερώνει κάθε μέρα της στη φροντίδα του παιδιού της. Συχνά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύει κομμάτια από την καθημερινότητά τους, όπως τις βόλτες και τα παιχνίδια τους, χωρίς πάντα να δείχνει το πρόσωπο του μικρού Βλάση.

Την Κυριακή 8/10 δημοσίευσε μετά από καιρό μερικές φωτογραφίες με τον μπέμπη της στην αγκαλιά της, στο σπίτι τους (δείτε εδώ φωτογραφίες από όλους τους χώρους), από την ώρα που είχαν ξυπνήσει και την συνόδευσε με το πιο τρυφερό κείμενο.

Η φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου αγκαλιά με τον γιο της

«Mπορούν να συγκριθούν αυτές οι πρωινές αγκαλιές..!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Τα τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Λίγο μετά την σοκαριστική εξομολόγησή της στο πλατό του The 2night show (δείτε εδώ τι αποκάλυψε πρώτη φορά για την παραλίγο αποβολή της) η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στον σύζυγό της, Βασίλη, με τα πιο τρυφερά λόγια όσο και στα νέα επαγγελματικά βήματά της.

«Τα κιλά της γέννας χάθηκαν με το τρέξιμο. Έγινε και η βάπτιση και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον βαπτίσαμε και πήρε και την ευλογία του Θεού. Τέλεια είναι, τώρα στον Βλάσση πάω, έχει έρθει και η μαμά μου από την Ρόδο και είναι πάρα πολύ σημαντικό που έχω την βοήθειά της. Ο Βασίλης από την άλλη είναι πολύ τρυφερός μπαμπάς δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο σύζυγο και μπαμπά από τον άντρα μου», δήλωσε χαρακτηριστικά για τον σύζυγό της ενώ σε ερώτηση για το ποια είναι τα μελλοντικά της σχέδια και για το αν θα επέστρεφε στην τηλεόραση απάντησε:

«Αν με ρωτάς, αν υπάρχει κάτι επίσημο, δεν υπάρχει κάτι επίσημο να ανακοινώσω. Μ' αρέσει η επικοινωνία με τον κόσμο, μου λείπει, με κάνει να αισθάνομαι καλά. Σαββατοκύριακο έκανα 6 χρόνια και απαιτεί πάρα πολύ χρόνο και με την προετοιμασία μέσα στην εβδομάδα καταλήγεις να δουλεύεις έξι ημέρες, από Τρίτη μέχρι Κυριακή και η μόνη μέρα για το ρεπό σου είναι Δευτέρα που δουλεύουν όλοι».