Ναταλία Μίγδου: Πως είναι σήμερα η ηθοποιός από ''Το πιο γλυκό μου ψέμα'' - Οι 2 γάμοι, τα 3 παιδιά και η μετακόμιση στα Γιάννενα

Παραμένει μια ξανθιά, κούκλα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ναταλία Μίγδου: Πως είναι σήμερα η ηθοποιός από ''Το πιο γλυκό μου ψέμα'' - Οι 2 γάμοι, τα 3 παιδιά και η μετακόμιση στα Γιάννενα

Ήταν και παραμένει μια κούκλα, η ηθοποιός Ναταλία Μίγδου που γνωρίσαμε μέσα από ρόλους της σε αγαπημένες σειρές της ιδιωτική τηλεόραση. Το ''Άκρως Οικογενειακόν'', ''Baby Style'', ''Το πιο γλυκό μου ψέμα'' και αργότερα το ''Μην ψαρώνεις'' αποτελούν λίγες από τις πιο γνωστές σειρές που την είχαμε δει.

Τι και να ηθοποιός ήταν πολύ αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό και έκανε επιτυχία, αποφάσισε να φύγει από την Αθήνα για τον τόπο καταγωγής της τα Ιωάννινα. Όλα μάλιστα συνέβησαν όταν πήρε διαζύγιο - ούσα έγκυος στο τρίτο της παιδί.

Εκεί η ηθοποιός κάνει μία πιο ανέμελη και ήρεμη ζωή με το θέατρο να είναι πάντα στην καρδιά της. Ο λόγος για μια σχολή θεάτρου στην οποία είναι καλλιτεχνική διευθύντρια. Όσο για το πως είναι η σήμερα η Ναταλία Μίγδου οι παρακάτω φωτογραφίες θα σας δώσουν μια γεύση για το πόσο έχει αλλάξει στα χρόνια.

Πως είναι σήμερα: Ορθούλα Παπαδάκου: Δεν έχουν αλλάξει πολλά εμφανισιακά, αλλά... - «Η διάγνωσή μου έγινε...» - Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Πως είναι σήμερα η κούκλα ηθοποιός των μεγάλων επιτυχιών, Ναταλία Μίγδου

Λίγα λόγια για τη ζωή της

«Στην τρίτη εγκυμοσύνη, ο γάμος μου κλονίστηκε. Με το κεφάλι ψηλά, την κοιλιά στον Θεό και άγνοια κινδύνου, έφυγα από την Αθήνα για τα Ιωάννινα. Το διαζύγιο άφησε πολλά “απόνερα”, που πληρώνω μέχρι σήμερα και ίσως να μην μπορέσω ποτέ να αποπληρώσω. Κάποια στιγμή έχασα τα μαλλιά μου από το στρες, όμως κράτησε λίγο. Κάνοντας έναν απολογισμό, νιώθω περήφανη για τον εαυτό μου. Για τη δυναμική που επέδειξα.

Ό,τι έχω, ό,τι αγαπώ είναι ο Ερως, η Σεσίλια και ο Γιώργης. Το σπίτι μας, στη γειτονιά όπου μεγάλωσα, δίπλα σ’ έναν γεροπλάτανο, είναι γεμάτο από φωνούλες, ζεστασιά, χαρά και τρυφερότητα. Ο Νικόλας Δανίκας (νυν σύζυγός της) αξιολογότερος όλων. Οπου κι αν ταξίδεψα, όποιον κι αν γνώρισα», είχε πει η Ναταλία Μίγδου σε παλιότερη συνέντευξη, που είχε παραχωρήσει στην Espresso.