Κώστας Τσουρός: «Με έχει χαστουκίσει στο μάγουλο διευθυντής μου...» - Η απίστευτη αποκάλυψη του δημοσιογράφου για το ξεκίνημά του

«Μου έχει συμβεί από δύο καλεσμένους, να ζητήσουν να μην είμαι παρων σε προηγούμενη εκπομπή»...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Κώστας Τσουρός: «Με έχει χαστουκίσει στο μάγουλο διευθυντής μου...» - Η απίστευτη αποκάλυψη του δημοσιογράφου για το ξεκίνημά του

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Πάμε Δανάη, βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 18/1, ο Κώστας Τσουρός. Ο δημοσιογράφος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την πορεία του στη δημοσιογραφία, το δύσκολο ξεκίνημα του, την φιλία του με την Ναταλία Γερμανού ενώ αποκάλυψε και την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί με τον Αντώνη Ρέμο.

Όλα όσα είπε ο Κώστας Τσουρός

«Μου έχει συμβεί από δύο καλεσμένους να ζητήσουν να μην είμαι παρων σε προηγούμενη εκπομπή. Η μια ήταν να μην είμαι ούτε στον χώρο και η άλλη ήταν να μην μιλήσω κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας, ωστόσο μίλησα. Τον έναν δεν τον ξαναείδα, ποτέ δεν θέλω κιόλας, με τον άλλο έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις μας...» ανέφερε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

«Υπάρχει μια πλευρά που λέει ότι πρέπει να είσαι αυστηρός για να κάνεις τη δουλειά σου. Πλέον αιτιολογώ την συμπεριφορά κάποιων παρουσιαστών. Από τα χρόνια που είμαι στην ψυχαγωγία και μετάδεν έχω δεχθεί άσχημες συμπροφορές. Έβαζα πάντα τα όρια μου. Όταν ήμουν στις ειδήσεις υπήρχαν άσχημες συμπεριφορές. Έχω αντιμετωπίσει πολύ άσχημες συμπεριφορές. Έχω αντιμετωπίσει και χαστούκι, με έχουν χαστουκίσει στο μάγουλο, διευθυντής μου. Δεν το είχα καταγγείλει, μου έτυχε όταν ήμουν 22 ετών και έλεγα ότι έτσι είναι η δουλειά. Μετά μου ζήτησαν και συγγνώμη».

Δείτε επίσης: Κώστας Τσουρός: Η αποστομωτική απάντηση για τις τηλεθεάσεις του ''Ακόμα δεν είδες τίποτα'' - «Θα ήμουν ηλίθιος αν πίστευα, ότι...»

«Σε ελάχιστες περιπτώσεις με βλέπω υπερβολικό, και μία φορά έχω ζητήσει συγγνώμη, στον Αντώνη Ρέμο. Τον είχα σχολιάσει πολύ παραπάνω απ' ότι θα έπρεπε, και ένιωσα την ανάγκη μετά από χρόνια να του ζητήσω δημόσια συγγνώμη. Είχε παρεξηγηθεί, είχε γίνει θέμα. Δέχτηκε τη συγγνώμη μου μετά. Δεν περιμένω συγγνώμη από κάποιον που με έχει πληγώσει απλά θέλω να σταματήσουν να ασχολούνται μαζί μου. Είμαστε φίλοι με την Ναταλία. Ανταγωνιστικά δεν νιώθω, γιατί κάποιος θα ήταν απέναντι τηλεοπτικά. Ο εαυτός μου είναι ο πιο αυστηρός κριτής μου».

«Φίλοι ήμαστε, εγώ τουλάχιστον θεωρώ ότι είμαστε και νομίζω και η Ναταλία και το έχει πει. Δεν νιώθω ανταγωνιστικά στη Ναταλία, γιατί κάποιος θα ήταν απέναντι. Θα αλλάξει η σχέση μου με τη Ναταλία επειδή είμαστε απέναντι τηλεοπτικά; Εγώ το θεωρώ κουτό!» είπε. «Στο δικό μου μυαλό είναι πολύ ξεκάθαρα, ελπίζω ότι και στης Ναταλίας είναι και το ξέρω. Είναι μια παρουσιάστρια, 500 χρόνια στην τηλεόραση, έχει δώσει τις εξετάσεις της, δεν έχει να αποδείξει κάτι» ανέφερε μεταξύ άλλων.