Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Κάθε χωρισμός έχει τον πόνο του...» - Η πρώτη του σχέση, τα "χαστούκια" και η τηλεοπτική επιστροφή

Η σπάνια εξομολόγηση του ηθοποιού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Κάθε χωρισμός έχει τον πόνο του...» - Η πρώτη του σχέση, τα

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, το μεσημέρι της Πέμπτης 18/1, και συζήτησε με την παρουσιάστρια για διάφορες πτυχές της ζωής του, είτε της προσωπικής είτε της επαγγελματικής.

Αναφέρθηκε, συγκεκριμένα, στις σχέσεις του, για τις οποίες σπάνια μιλάει, αφού προτιμά να κρατά την ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ απάντησε για την επιτυχία της σειράς "Είσαι το ταίρι μου" και την τηλεοπτική του επιστροφή.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου

«Στην ζωή μου ξεκίνησα λίγο πιο στρωτά. Η πρώτη μου σχέση κράτησε πολλά χρόνια, νομίζω 5. Ήταν μια στρωτή σχέση που λες "καταστάλαξα, εδώ είμαι", λες και είχα γνωρίσει τίποτα άλλο στη ζωή μου. Μετά έρχονται μερικά μικρά "χαστουκιά" και χωρισμοί που σε κάνουν να λες ότι πρέπει να ζήσεις διάφορα πράγματα για να αποφασίσεις τι σου ταιριάζει στην ζωή, για να δεις πώς ένιωθες, πώς νιώθεις και πώς θα νιώθεις.

Κάθε χωρισμός έχει τον πόνο του, είτε τον προτείνεις εσύ είτε σου τον προτείνουν. Η διαφορά είναι ότι όταν τον προτείνεις εσύ τον ξεπερνάς εσύ πιο γρήγορα. Όταν στον προτείνουν τον ξεπερνάς πιο άσχημα και πιο αργά. Είναι τα κλασικά αυτά. Αν θέλεις να χωρίσεις και δεν το κάνεις (για να μην πληγωθεί ο άλλος), νομίζω ότι καταστρέφεις ένα κομμάτι της ζωής σου, που δεν είναι και μεγάλη για να τη ζήσεις, γιατί κάποια στιγμή θα επέλθει ο χωρισμός», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος για την προσωπική του ζωή.

«Δεν έχει περάσει από το μυαλό μου πώς με σκέφτονται οι άλλοι. Με κάθε γυναίκα που είχα μία σχέση, είτε μικρή είτε μεγαλύτερη, υπάρχει ένα μικρό κομματάκι της καρδιάς μου που πάντοτε είναι εκεί και ανήκει στο παρελθόν μαζί της. Με μία γυναίκα που είχα σχέση είναι σαν να έχεις μοιράσει κάτι από τον εαυτό σου, έστω και για λίγο χρόνο. Όταν θα ξαναβρεθείς μπορεί να μη τον δεις ερωτικά, αλλά δεν παύει να είναι ένα κομμάτι της ζωής σου. Είμαι λίγο ρομαντικός σε αυτά τα πράγματα», πρόσθεσε.

Δείτε επίσης: «Τεράστια η διαδρομή και οδυνηρή» - Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της συντρόφου του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, Λίνας Πρίντζου

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις επαναλήψεις της επιτυχημένης σειράς του MEGA, "Είσαι το ταίρι μου": «Δεν θα κολλήσω στο πώς έπαιζα τότε, γιατί ότι ήταν να κάνω το έκανα... Είναι απίστευτο συγκινητικό ότι μετά από 23 χρόνια περίπου υπάρχουν γενιές που το αγαπάνε και μπορεί να μην είχαν γεννηθεί τότε. Η ουσιαστική βάση της σειράς είναι η αγάπη, είναι o έρωτας, είναι πράγματα που δεν παίζει ρόλο στο τι γενιά είσαι, στο να ζήσεις αυτά τα συναισθήματα, αλλά και οι άνθρωποι, που είναι γνώριμοι», δήλωσε, ενώ όσον αφορά την τηλεοπτική του επιστροφή, σημείωσε: «Κάποια στιγμή θα κάνω ξανά τηλεόραση. Την τηλεόραση την λατρεύω, αλλά με έχει κερδίσει το θέατρο. Η τηλεόραση μου έδωσε την ευκαιρία να με γνωρίσει ο κόσμος και να προτείνω μέσα από το θέατρο πράγματα, ώστε ο κόσμος να μη διστάσει να πληρώσει ένα εισιτήριο να έρθει να με δει».

Δείτε επίσης: "Χωμένο" μέσα στα βουνά - Διώροφο με τζάκι, τεράστιο κήπο και θέα πράσινο το εξοχικό σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στις Μηλιές