«Πρόσεξε εσύ, δεν σε συμφέρει να θυμώσω...» - "Άφωνη" η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με το απίστευτο περιστατικό που βίωσε δημοσιογράφος της εκπομπής "Στούντιο 4"

«Λες δεν θα ασχοληθώ, αλλά κάτι εμένα με τάραξε...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Πρόσεξε εσύ, δεν σε συμφέρει να θυμώσω...» -

Ένα απίστευτο περιστατικό, βίωσε η δημοσιογράφος της εκπομπής Στούντιο 4, Νεφέλη Λυγερού, λίγο πριν πάει στην δουλειά της, όταν ένας αγενής πελάτης σε κατάστημα, όπου είχε πάει για να ψωνίσει, της μίλησε επιθετικά χωρίς η ίδια να έχει κάνει το παραμικρό.

Η δημοσιογράφος, αφηγήθηκε ταραγμένη τα όσα συνέβησαν στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο, με τους παρουσιαστές να μην μπορούν να πιστέψουν αυτά τα οποία ακούν και να μένουν "άφωνοι"¨με την ιστορία της.

Το απίστευτο περιστατικό δημοσιογράφου με αγενή πελάτη

«Έρχομαι εδώ και γκρινιάζω γιατί πήγα πριν να πάρω ένα μπλουζάκι σε γνωστό μαγαζί, δεν είχε κόσμο και καθόμουν στωικά κα ήμουν χαρούμενη και ήρεμη. Μου παίρνει τη θέση ένας κύριος και δεν του δίνω σημασία, λέω δεν πειράζει κι αρχίζει και με βρίζει στον υπάλληλο. Ο υπάλληλος κατάλαβε ότι μου πήρε τι θέση και του είπε ευγενικά: Ήσασταν εσείς κύριε; Αρχίζει και με βρίζει και να λέει όταν είσαι αόρατος… Και ήταν και νέο παιδί. Λέω: συγγνώμη κύριε σε εμένα αναφέρεστε; Σας έκανα κάτι;

Δείτε επίσης: Στούντιο 4: «Ήρθε στον κόσμο το πρώτο μας μωράκι, κοριτσάκι», «Κι εγώ νονός» - Ανακοινώθηκαν τα γεννητούρια στον αέρα

Εγώ περίμενα η κακομοίρα και λέω: συγγνώμη κύριε, εμένα κακολογείτε και σε εμένα μιλάτε; Μου λέει: πρόσεξε εσύ, δεν σε συμφέρει να θυμώσω. Μετά, ο άνθρωπος που δούλευε μου είπε: μην δίνεις σημασία, αλλά λέω ακόμα και αυτά τα μικρά παιδιά… Λες δεν θα ασχοληθώ, αλλά κάτι εμένα με τάραξε. Ήταν επιθετικός, με απείλησε, αφού μου είπε πρόσεξε μην θυμώσω και τι θα γίνει εδώ. Και νέο παιδί. Λες τι είναι αυτή η συμπεριφορά;» είπε η δημοσιογράφος.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Τα σχόλια της Νάνσυς Ζαμπέτογλου για τα MadWalk 2023

«Ο Μικέλε Μορόνε είναι ο μόνος που τραγούδησε live, έτσι; Είναι και ο μόνος που ήθελε; Είναι πιο ασφαλές να τραγουδούν live. Αν δεν το έχεις συνηθίσει είναι όντως δύσκολο. Μπράβο του, πάντως. Και μπράβο που βγήκε μόνο με το φανελάκι και δεν απογοήτευσε τους φαν. Είδα κι εγώ στα πλάνα μία τραγουδίστρια, που άλλα λόγια έλεγε από πίσω κι άλλα έλεγε εκείνη με το στόμα της, αλήθεια! Και ωραία τραγουδάει και ωραίος είναι! Μπράβο του! Όσο περνάει ο καιρός την Ελένη Φουρέιρα την αγαπάς και την εκτιμάς περισσότερο. Ωριμάζει», σχολίασε αρχικά η δημοσιογράφος.

«Ήταν άλλες εποχές, πλέον έχει πιο ανήλικους τραγουδιστές. Τώρα είναι κάτι τραγούδια, τα οποία δεν τα ξέρω και είναι και δε μου αρέσουν. Όλα τα τραγούδια που άκουγα πρόσφατα έχουν κακές λέξεις και κακιά πράγματα, στην τραπ μουσική. Άμα, τα ακούω στα αγγλικά με ενοχλεί λιγότερο. Αλλά όλα αυτά τα σεξιστικά και τις ουσίες, που αναφέρουν με σοκάρουν. Εκεί που έχουμε σοβαρά πράγματα στην επικαιρότητα, πάνε όλοι αυτοί και λένε, πήγαινε ρε φίλε και κάνε αυτό, πώς θα πολεμήσουμε όλα αυτά που λέμε, όταν τα ακούμε συνέχεια στη μουσική και σε αυτά;», είπε επίσης.