Μέγκι Ντρίο: «Βλέπεις Ραμόνα; Η πολλή σιγουριά...» - Τα "καρφιά" στη Βλαντή μετά την απόφαση του ΣΚΑΙ για το my Style Rocks

Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μέγκι Ντρίο: «Βλέπεις Ραμόνα; Η πολλή σιγουριά...» - Τα

Η Μέγκι Ντρίο προχώρησε σε δηλώσεις μπροστά στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, σχετικά με την προσωπική της ζωή, αλλά και τα τηλεοπτικά πρόσωπα. Εξήγησε, δηλαδή, πως πέρασε τις γιορτές μόνη της, αφού πολύ πρόσφατα χώρισε με τον κάποτε καλό της, τονίζοντας πως η απουσία του είναι αισθητή και ακόμα την πονάει.

Όσον αφορά στους διάσημους και τα τηλεοπτικά project, δεν δίστασε να απαντήσει για το My Style Rocks και την αποχώρηση του Δημήτρη Σκουλού, την θέση του οποίου θα πάρει ο Λάκης Γαβαλάς, όπως όλα δείχνουν μέχρι τώρα.

Τα αιχμηρά σχόλια της Μέγκι Ντρίο για την αποχώρηση του Σκουλού και την Ραμόνα στο My Style Rocks

«Τις γιορτές δυστυχώς τις πέρασα χωρίς σύντροφο και αυτή τη στιγμή είμαι χωρίς σύντροφο. Δεν έχει υπάρξει ακόμα επανασύνδεση προς το παρόν, έχουμε χωρίσει περίπου τέσσερις - πέντε μήνες. Δεν θα ντραπώ να το πω. Ο πρώην μου ήταν από τους άντρες που αγάπησα στη ζωή μου, ίσως περισσότερο από όλους. όποτε υπάρχει μεγάλη έλλειψη αυτή τη στιγμή», δήλωσε αρχικά για την τελευταία της σχέση.

Δείτε επίσης: Χώρισε κι έφτασε στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας - Της έταξαν 7.000 ευρώ την εβδομάδα αλλά έριξε "άκυρο" στο Survivor

Για το παιχνίδι μόδας και την αποχώρηση του κριτή, στη συνέχεια, είπε με ύφος: «Καιρός ήταν να αποχωρήσει, δεν κολλούσε κάπου εκεί ο Σκουλός σαν φωτογράφος. Άρα τελικά η Ραμόνα δεν θα πάρει θέση στην επιτροπή του My style rocks; Βλέπεις Ραμόνα; Η πολλή σιγουριά βλάπτει στο τέλος. Ο Λάκης είναι Λάκης, καλή επιστροφή Λάκη μου!».