My style rocks: Επίσημα εκτός ο Δημήτρης Σκουλός - Αυτός παίρνει τη θέση του!

Έκλεισε η συμφωνία!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
My style rocks: Επίσημα εκτός ο Δημήτρης Σκουλός - Αυτός παίρνει τη θέση του!

Μα αέρα ανανέωσης θα ξεκινήσει ο νέος κύκλος του My style rocks. Σε λίγες εβδομάδες θα επιστρέψει με νέες παίκτριες αλλά και νέα πρόσωπα στην κριτική επιτροπή. Όπως έχει ειπωθεί, μόνο ο Στέλιος Κουδουνάρης θα μείνει σταθερός στη θέση του.

Εκτός της Σοφίας Χατζηπαντελή (δείτε τους λόγους που αποχώρησε) και ο Δημήτρης Σκουλός μας αποχαιρετά μετά τον τελικό του show μόδας, με ένα άλλο πρόσωπο να έκλεισε για να κάτσει στη θέση του.

Αυτός πήρε τη θέση του Δημήτρη Σκουλού στο My style rocks

Όπως ειπώθηκα στο Πρωινό Σουσου στο OPEN, το πρόσωπο που συμφώνησε με την παραγωγή για να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή είναι ο Λάκης Γαβαλάς, παρόλο που ο ίδιος δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι.

Το σχόλιο του Γαβαλά για τον Σκουλό

Ο Λάκης Γαβαλάς και ο Δημήτρης Σκουλός βρέθηκαν στην ίδια θεατρική παράσταση "Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας" το βράδυ της Κυριακής 14/1. Και οι δυο λοιπόν, ερωτήθηκαν για τις αλλαγές του My style rocks. Όπως καταλάβαμε από τις δηλώσεις του σχεδιαστή ωστόσο, φαίνεται πως οι δυο τους δεν μίλησαν παρόλο που βρέθηκαν στο ίδιο σημείο και την ίδια ώρα...

«Πρέπει να μιλήσει το κανάλι όχι εγώ. Εγώ ήρθα για την παράσταση για το παιδάκι μου. Πέρασα πολύ ωραία και περνάω», απάντησε αρχικά ο Δημήτρης Σκουλός όταν ρωτήθηκε σχετικά με το show μόδας και αν θα βρίσκεται στην επόμενη σεζόν στην ίδια θέση.

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε από πλευράς του ο Λάκης Γαβαλάς, απάντησε: «Έχω 15 ταξίδια να κάνω και δεν ξέρω πότε και αν θα ξεκινήσω στο MSR. Αν ξεκινήσουν τώρα δεν θα είμαι εγώ», ενώ όταν ενημερώθηκε πως στην παράσταση βρίσκεται και ο Σκουλός, αντέδρασε: «Είναι και ο Δημήτρης Σκουλός εδώ; Ωραία».