Κατερίνα Ζαρίφη: «Θεωρώ ότι είναι από τους 3 κορυφαίους λαϊκούς τραγουδιστές, αλλά τις απόψεις του δεν τις αποδέχομαι...» - Το σχόλιο της για τον Νότη Σφακιανάκη

Τι απάντησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Κατερίνα Ζαρίφη: «Θεωρώ ότι είναι από τους 3 κορυφαίους λαϊκούς τραγουδιστές,  αλλά τις απόψεις του δεν τις αποδέχομαι...» - Το σχόλιο της για τον Νότη Σφακιανάκη

Έκκληση να επιστρέψει ο Νότης Σφακιανάκης στην νυχτερινή Αθήνα, έκανε η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την χθεσινή της εκπομπή. Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι έχει αδυναμία στα κομμάτια του τραγουδιστή και έκανε παρραγελία ένα από αυτά να παίξει στον άερα (δείτε εδώ).

Η διαφωνία της Κατερίνας Ζαρίφη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου για τον Σφακιανάκη

Με αφοφμή , λοιπόν, το χθεσινό σκηνικό, τα τραγούδια του Νότη Σαφακιανάκη, ακούστηκαν και στην σημερινή (18/1) εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη, Οδός Ζαρίφη 2, με την παρουσιάστρια και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, να έρχονται σε μία μικρή διαφωνία σχετικά με τον τραγουδιστή.

Δ. Αλεξάνδρου: «Πόσο ανάγκη έχει η χώρα μας τον Σφακιανάκη τώρα. Να μη διαφωνείς σε τίποτα, θέλουμε Σφακιανάκη»

Κ. Ζαρίφη: «Θα σου πω, διαφωνώ σε κάτι. Εγώ τον καλλιτέχνη Σφακιανάκη τον λατρεύω, θεωρώ ότι είναι από τους 3 κορυφαίους λαϊκούς τραγουδιστές. Αλλά τις απόψεις του δεν τις αποδέχομαι καθόλου. Αλλά σαν τραγουδιστής, δεν μπορούμε να μην πούμε ότι είναι κορυφαίος.»

Δ. Αλεξάνδρου: «Εγώ τις αποδέχομαι τις απόψεις του, πριν από 26 χρόνια τα είχε πει»

Κ. Ζαρίφη: «Ο καθένας την άποψή του. Πάντως ο καλλιτέχνης Σφακιανάκης λείπει πολύ, ναι να το παραδεχτούμε.»

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η αποκάλυψη της για την προσωπική της ζωή στο "Fay 's Τime"

«Σε ευχαριστώ πολύ αγάπη μου, που ήρθες στη ζωή μου, αντίο τώρα...», είπε αρχικά η ραδιοφωνική παραγωγός, όταν τη ρώτησε η παρουσιάστρια "ποια είναι η σχέση της με τα αγόρια της". «Και με την πρώην σχέση μου, που είναι πλέον ο καλύτερός μου φίλος, δεν είχαμε κάνει ποτέ καμιά δημόσια εμφάνιση, παρόλο που ήμασταν μαζί 9 χρόνια», αποκάλυψε για την προσωπική της Ζωή.

«Βελόνα και κλωστή είμαι με το αγόρι μου... Τρελαίνομαι να περιποιούμαι το αγόρι μου. Είμαστε περίπου δύο χρόνια μαζί. Ο σύντροφός μου είναι σεφ, αντέχει ο άνθρωπος, ακόμα...», ανέφερε χαρακτηριστικά για την τωρινή της σχέση.

«Όταν σου τελειώνει ο έρωτας και είναι από τις δύο πλευρές δεν έχεις πρόβλημα, δεν υπάρχει μια ζήλια. Αν είναι καλός άνθρωπος και τον θες στη ζωή σου μπορείτε να είστε φίλοι», εξήγησε για τη σχέση, που έχει πλέον με τον πρώην αγαπημένο της.