Σάββατο με φίλους: Ο Χρήστος Φερεντίνος υποδέχεται μία μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού

Έτοιμος για γλέντι ο παρουσιαστής

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Σάββατο με φίλους: Ο Χρήστος Φερεντίνος υποδέχεται μία μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στις 21.00, ο Χρήστος Φερεντίνος υποδέχεται την Ελένη Βιτάλη. Μια σπουδαία ερμηνεύτρια με υπέροχη φωνή και έναν αυθεντικά αντισυμβατικό χαρακτήρα που την κάνει τόσο ξεχωριστή όλα αυτά τα χρόνια που την απολαμβάνουμε. Μια δυναμική παρουσία με διαχρονικά τραγούδια που παραμένουν ανεξίτηλα στον χρόνο.

Μαζί της, ο τραγουδοποιός, μαέστρος και γιος της, Νίκος Ξύδης που δεν ξέφυγε από το οικογενειακό καλλιτεχνικό dna και διαγράφει τη δική του πορεία. Ο χαρισματικός τραγουδοποιός της νέας γενιάς, Θοδωρής Κοτονιάς, που μας έχει χαρίσει το υπέροχο τραγούδι «Τα κλειδιά». Η Νίκη Ξυλούρη που έρχεται από τα Ανώγεια της Κρήτης, μέλος μιας σημαντικής μουσικής οικογένειας – κόρη του Ψαραντώνη και ανιψιά του Νίκου Ξυλούρη – και η Sadahzinia ή αλλιώς Γιολάντα Τσιαμπόκαλου που θεωρείται η πρώτη γυναίκα που εισήλθε στην ελληνική hip hop σκηνή.

Δείτε επίσης: Μαυρίκιος Μαυρικίου: Στο νοσοκομείο η Ιλάειρα Ζήση - Η ανάρτησή της από την κλινική

Στην παρέα μας, ο σπουδαίος σκηνοθέτης και ηθοποιός Θανάσης Παπαγεωργίου, ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Μηνάς Βιντιάδης, ο Μιχάλης Μητρούσης, η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης και η Μαριάννα Τουμασάτου. Ακόμα, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, η Μαρίνα Ψάλτη, η Θεοδώρα Σιάρκου, ο Σταύρος Νικολαΐδης, η Νίκη Λάμη, η Αντιγόνη Νάκα, ο Γιώργος Σύρμας και η Κατερίνα Μαούτσου. Δείτε φωτογραφίες:

Ελένη Βιτάλη, Χρήστος Φερεντίνος
Ελένη Βιτάλη, Χρήστος Φερεντίνος

Μαριάννα Τουμασάτου, Παναγιώτης Μπουγιούρης
Μαριάννα Τουμασάτου, Παναγιώτης Μπουγιούρης

Ελένη Βιτάλη

Ικανοποίηση στον ΣΚΑΪ από την πορεία του Χρήστου Φερεντίνου

Με το δεξί έκανε ποδαρικό στο 2024 ο Χρήστος Φερεντίνος, και στον ΣΚΑΪ εμφανίζονται ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τις επιδόσεις του παρουσιαστή μέχρι στιγμής. Στη γιορτινή εκπομπή του σταθμού κατέκτησε την πρωτιά στις μετρήσεις, όπου η εκπομπή «Πρωτοχρονιά με φίλους» με καλεσμένο τον Δημήτρη Μπάση ήταν η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών για το βράδυ της Παραμονής, σημειώνοντας υψηλά ποσοστά έναντι του ανταγωνισμού. Την εκπομπή παρακολούθησαν 696.292 τηλεθεατές σημειώνοντας 15.7% στο κοινό 18-54. ενώ έφτασε και το 26%. Με ποσοστό 18.2% στο γενικό σύνολο του κοινού, η εκπομπή σημείωσε εντυπωσιακά νούμερα στα επιμέρους κοινά με την κάλυψη να ξεπερνά τους 3.340.000 τηλεθεατές!