Εύη Σαλταφερίδου: «Έχει τύχει να με ρωτήσουν παίκτες του Survivor...» - Η αποκάλυψή της για το ριάλιτι επιβίωσης

«Φέτος το Survivor είναι ενδιαφέρον...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Εύη Σαλταφερίδου: «Έχει τύχει να με ρωτήσουν παίκτες του Survivor...» - Η αποκάλυψή της για το ριάλιτι επιβίωσης

Για τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης Survivor (δείτε εδώ τα highlights) αλλά και για όλα όσα την ρωτούν οι νέοι παίκτες πριν μπουν στο παιχνίδι, μίλησε η Εύη Σαλταφερίδου, το πρωί της Πέμπτης 18/1, στην εκπομπή Πρωινό Σουσού, όπου βρέθηκε καλεσμένη.

Όλα όσα είπε η Εύη Σαλταφερίδου για το Survivor

«Έχει τύχει να με ρωτήσουν παίκτες του Survivor κάποια πράγματα για το τι να κάνουν μέσα στο παιχνίδι, όχι όμως να τους προπονήσω. Εντάξει, εγώ δεν ήμουν και τόσο στρατηγική παίκτρια γιατί, άμα ήμουν, ίσως και να καθόμουν παραπάνω. Έχει τύχει να με ρωτήσουν με ποιο τρόπο θα μπορούσαν να μπουν στο παιχνίδι αλλά η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει γι’ αυτό διαφορετικός τρόπος».

Δείτε επίσης: Ηλίας Γκότσης: «Έχω μία πικρία από το Survivor» - Τι δηλώνει για τη σχέση του με τον Μπόγδανο και την Σαλταφερίδου

«Υπάρχουν τα κάστινγκ, ο κόσμος από εκεί ξέρει πως θα διαλέξει τους παίκτες και, όπως βλέπουμε, δεν τους διαλέγουν μόνο αγωνιστικά καλούς παίκτες. Οπότε αυτό που τους είπα είναι ότι, άμα είσαι ο χαρακτήρας σου, ίσως και να σε διαλέξουν».

«Φέτος το Survivor είναι ενδιαφέρον και μου αρέσει ο τρόπος που φεύγουν οι παίκτες, δηλαδή καθαρά αγωνιστικά. Νομίζω ότι είναι πολύ ωραίο αυτό, δεν το έχουμε ξαναδεί και είναι κάτι διαφορετικό. Ενώ όλο το υπόλοιπο είναι ίδιο, βλέπεις και κάτι διαφορετικό φέτος»

Δείτε εδώ το βίντεο:

Αυτός είναι ο παίκτης που μπαίνει στους Διάσημους του Survivor

Ο νέος Διάσημος μίλησε πριν φύγει για το Survivor στο Fays Time, αναφέροντας: «Είπα "ναι" στην πρόταση της Acun Media γιατί ήταν τέτοιο και το timing που ήρθε η πρόταση. Το εμπιστεύομαι το timing. Ακόμα και το σήριαλ "Συμπέθεροι από τα Τίρανα" ήρθε σε μια φάση της ζωής μου που με ευνόησε. Ο πρώτος άνθρωπος που πήρα τηλέφωνο να του πω για την πρόταση ήταν η κοπέλα μου. Είχε ανάμικτα συναισθήματα. Με στήριξε και με στηρίζει. Οι γονείς του το βλέπουν το Survivor. Ήρθαν Αθήνα, βγήκαμε, χαιρετηθήκαμε.

Στη συμβίωση θα με δυσκολέψει το ροχαλητό. Έχω ένα θέμα. Θυμάμαι και από τον στρατό, το ροχαλητό μπορούσε να με αφήσει άυπνο. Μέχρι στιγμής δεν έχω χάσει λεπτό από το παιχνίδι. Μου αρέσει το ότι φέτος έχει αλλάξει και είναι αγωνιστικό. Δεν ξέρω αν θα έχω πρόβλημα με κάποιον. Πιο κοντά πιστεύω θα έρθω με τον Σάββα και με τον Νίκο Γκάνο θα τα πάω καλά».

Ο λόγος για τον Ντάνιελ Νούρκα!