Γιάννης Τσιμιτσέλης - Ο θάνατος που τον "τσάκισε": «"Έφυγε" χωρίς να ξέρει από τι έφυγε, δυστυχώς»

«Τον θάψαμε και το βράδυ έπαιζα στη Θεσσαλονίκη πάλι παράσταση»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιάννης Τσιμιτσέλης - Ο θάνατος που τον

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω το βράδυ της Πέμπτης 18/1 και είχε μια όμορφη συζήτηση στο πλατό του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο ηθοποιός που έχει αγαπηθεί πολύ μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές που έχει πρωταγωνιστήσει και έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στο χώρο, άνοιξε την καρδιά του για πρώτη φορά.

Μίλησε για το διαζύγιο του με την Βάσω Λασκαράκη, την κόρη τους, την σύντροφό του Κατερίνα Γερονικολού, αλλά και για την οικογένεια του. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε με συγκινητικά λόγια για τον αδερφό του Λάμπρο (δείτε φωτογραφία του) και για το θάνατο του πατέρα τους.

Η εξομολόγηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη για το θάνατο του πατέρα του

«Εξαιρετική σχέση έχω με τον Λάμπρο. Μπορεί να μην βρισκόμαστε γιατί μένει στην Ρόδο με την οικογένεια του, με την οικογένεια του, έχουμε μεγάλη αγάπη. Υποστηρικτική», είπε αρχικά έπειτα από ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου.

Και στη συνέχεια ρωτήθηκε και απάντησε για τον πατέρα του: «Ο πατέρας μου "έφυγε" χωρίς να ξέρει από τι έφυγε, δυστυχώς (δείτε τι είχε πει για το πρόβλημα υγείας του) Ήταν και μια πολύ δύσκολη περίοδος τότε γιατί είχα και παραστάσεις τότε. Σκέψου ότι έμαθα ότι πέθανε, έκανα παράσταση το βράδυ στη Βέροια, πήγα, τον θάψαμε και το βράδυ έπαιζα στη Θεσσαλονίκη πάλι παράσταση».

«Από την μία είναι άγριο πράγμα αυτό, από την άλλη όμως είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις εκείνη τη στιγμή. Ήταν και από τις καλύτερες παραστάσεις που είχα κάνει. Νομίζω ότι η καλύτερη αντιμετώπιση είναι αυτή, αντί να κάτσεις να κλειστείς στον εαυτό σου και σε ένα σπίτι», αποκάλυψε.

«Πάντα σκεφτόμουν πως θα ήθελε ο πατέρας να με βλέπει από εκεί που είναι, με το που πέθανε. Πως θα ήθελε, τι θα ήθελε να κάνω; Να κλαίω; Δεν θα ήθελε να κλαίω. Βέβαια και πρόλαβε να με δει να κάνω ωραία πράγματα στον χώρο και ήταν πολύ χαρούμενος. Ήταν πολύ υποστηρικτικοί με την επιλογή μου και οι δυο μου γονείς, η μάνα μου και ο πατέρας μου, φούσκωναν σαν παγώνια από την περηφάνεια», συμπλήρωσε.

Η καριέρα του

Επίσης, αναφέρθηκε στα 24 χρόνια που βρίσκεται στο χώρο της υποκριτικής, τόσο στο θέατρο όσο στην τηλεόραση!

«Άφησαν μια πολύ γλυκιά γεύση και ικανοποίηση. Είμαι από τους πολύ τυχερούς ανθρώπους που δεν έχω ζήσει δύσκολες στιγμές. Δηλαδή η πιο αποτυχημένη δουλειά που έχω κάνει μέχρι σήμερα ήταν το "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;" που κάναμε τότε στο MEGA , το οποίο κόπηκε το 2000. Που και πάλι με τα σημερινά δεδομένα ήταν επιτυχημένη δουλειά, έξι επεισόδια με υψηλότατα ποσοστά τηλεθέασης. Έχω πέσει σε ανθρώπους που είχαν το κοκαλάκι της νυχτερίδας, όπως είναι οι Ρέππας - Παπαθανασίου και ο Μανούσος Μανουσάκης ή ο Νίκος Περάκης. Για μένα το σημαντικότερο πράγμα στην πορεία μου μέχρι τώρα είναι ότι δεν έκανα ποτέ μία συνεργασία με κάποιον. Με επέλεγαν και δεύτερη και τρίτη φορά οπότε αυτό σημαίνει για μένα πολλά», είπε αρχικά.

Για να συνεχίσει: «Έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα, πολλά σίριαλ και πολλές ταινίες, και θα μπορούσα να είμαι ένα καμένο χαρτί πλέον αλλά για κάποιο λόγο, που δεν μπορώ να τον καταλάβω, δεν έχει συμβεί αυτό. Από ένα σημείο και μετά, όχι, δεν είχα κανένα απολύτως θέμα. Παρόλο που έκανα αρκετές κωμωδίες, ήταν αρκετά διαφορετικοί οι ρόλοι που μου έδιναν έτσι κι αλλιώς».