Βίκυ Σταυροπούλου για Δανάη Μπάρκα: «Θα πει εκείνη τι συμβαίνει! Είναι κάτι που την αφορά»

Η απάντηση στην δυσάρεστη ανακοίνωση που έκανε χθες 18/1 στην εκπομπή Πάμε Δανάη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βίκυ Σταυροπούλου για Δανάη Μπάρκα: «Θα πει εκείνη τι συμβαίνει! Είναι κάτι που την αφορά»

Την Βίκυ Σταυροπούλου συνάντησαν οι τηλεοπτικέ κάμερες στο θέατρο στο οποίο παίζει. Μεταξύ άλλων, οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν σχετικά με την κόρη της, Δανάη Μπάρκα και την ανησυχητική ανακοίνωση που έκανε χθες Πέμπτη 18/1 μέσα από την εκπομπή της, Πάμε Δανάη, στην έναρξη.

Συγκεκριμένα, είδαμε την παρουσιάστρια να ζητάει προκαταβολικά συγγνώμη από το κοινό της, καθώς η ημέρα ήταν αρκετά δύσκολη για εκείνη και ανακοίνωσε πως θα μιλήσει για αυτό μέσα στις επόμενες ημέρες - δείτε εδώ τι είπε και την αντίδραση της.

Το σχόλιο της Βίκυς Σταυροπούλου για την ανακοίνωση της Δανάης Μπάρκα

Φυσικά η Βίκυ Σταυροπούλου δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για την ανακοίνωση της κόρης της, με την ηθοποιό να απαντάει: «Θα πει η Δανάη το τι συμβαίνει και δεν είναι καλά. Είναι κάτι το οποίο αφορά εκείνη»

«Νιώθω ευλογημένη και τυχερή για την σειρά "Είσαι το ταίρι μου», είπε σε άλλο σημείο σε σχετική ερώτηση.

Όσον αφορά την επιστροφή του J2US, η Βίκυ Σταυροπούλου σχολίασε: «Το κανάλι ρώτα. Θα είμαστε ίδιοι γιατί ομάδα που κερδίζει, δεν την αλλάζεις».

Η περίεργη ανάρτησή της πριν από λίγες ημέρες

"2 μέρες με κλειστό κινητό.

Ναι,για εμένα αυτό είναι ένα κατόρθωμα που όταν το μοιράστηκα με την παρέα μου δεν πίστευε ότι θα τα καταφέρω.

Αντιθέτως, όχι απλά τα κατάφερα αλλά έκλεισα το κινητό μου Παρασκευή απόγευμα και το άνοιξα Κυριακή μεσημέρι και μάλιστα σκοπεύω να το καθιερώσω και να συμβαίνει πιο συχνά.

Άγχη,αγωνίες,πολλοί άνθρωποι,φωνές,τοξικότητα,
άσχημες ειδήσεις,θάνατοι,ασήμαντες πληροφορίες,αρρώστιες,στρές,σχόλια,εντάσεις…όλα αυτά είναι λίγα απ όσα γεμίζουν το μυαλό μας καθημερινά. Την προηγούμενη εβδομάδα λοιπόν,ένιωσα ότι με πνίγει αυτή η καθημερινότητα και εν μια νυκτί αποφάσισα να βρώ ένα μέρος,να πάω να αναπνεύσω οξυγόνο και να διαβάσω.

Έσβησα λοιπόν την “μηχανή”, έδιωξα για ένα εικοσιτετράωρο οποιαδήποτε ευθύνη έχω κάθε μέρα επάνω μου και χάθηκα στον κόσμο μου ή έστω στον έναν κόσμο απο τους πολλούς που έχω ανάγκη-όπως όλοι.

Το μοιράζομαι γιατί σε εμένα αυτό λειτούργησε και γύρισα πιο ανακουφισμένη,άρα αν ένας/μία απο εσάς είναι σε μια φάση περίεργη και θέλει να βρει τι τον απασχολεί ή πώς θα το λύσει ,το να περάσεις λίγο χρόνο μόνος σου ή με κάποιον που μπορείς να μοιραστείς την σιωπή και το ταξίδι,αυτή η εξαφάνιση είναι η ιδανική λύση.

Όσο πιο σοβαρά παίρνουμε τα-ασήμαντα εντέλει- καθημερινά μας θέματα,τόσο πιο κοντά είμαστε στο κρασαρισμα του οργανισμού μας.
Να υπενθυμίζουμε λοιπόν συχνά σε εμάς ότι το μόνο σημαντικό είναι η υγεία και οι στιγμές που μας κάνουν να νιώθουμε γεμάτοι.

Όλα τα αλλά,έρχονται,φεύγουν,ξεχνιούνται,περνάνε,
λύνονται,χάνονται στο χρόνο.
Την ψυχή μας και τίποτα άλλο.

Υ.Γ :είστε απίστευτα υπέροχοι & σας ευχαριστώ για τα μηνύματα “ανησυχίας”.
Να μην ξεχνάτε να χαμογελάτε όσο μπορείτε.", έγραψε η Δανάη Μπάρκα στο instagram.