Εύη Βατίδου: «Με περνάνε για 14 χρόνια μικρότερη! Με έχει φλερτάρει 28χρονος και του είπα...»

Οι δηλώσεις της στις κάμερες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εύη Βατίδου: «Με περνάνε για 14 χρόνια μικρότερη! Με έχει φλερτάρει 28χρονος και του είπα...»

Την Εύη Βατίδου συνάντησαν οι κάμερες των πρωινών εκπομπών σε βραδινή έξοδο της, με το πρώην μοντέλο να κάνει δηλώσεις. Ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους σχετικά με την ηλικία της, αλλά και για το πως θα περάσει τα γενέθλια της που είναι κοντά με της κόρης της.

Όπως αποκάλυψε κάνει σκι θαλάσσιο και βουνού, για αυτό και έχει προγραμματίσει να φύγει στο εξωτερικό με την κόρη της σε προορισμό με χιόνια, ώστε να κάνουν σκι.

Οι δηλώσεις της Εύης Βατίδου

«Με την κόρη μου θα πάμε οι δυο μας για τα γενέθλια μας σε ένα ski resort στο εξωτερικό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Εύη Βατίδου, η οποία έχει μεγάλη αδυναμία και αγάπη στα παιδιά της.

Ενώ, για την ηλικία της είπε: «Στην τούρτα βάζω δυο κεράκια. Λες να έχω περάσει κρίση ηλικίας; Συνήθως με περνάνε για 14 χρόνια μικρότερη. Με έχει φλερτάρει 28χρονος και του είπα "όχι"».

Να σημειώσουμε πως δεν αρνήθηκε να μιλήσει στην κάμερα του ALPHA, παρόλο που πριν μερικές ώρες επιτέθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα που σχολίασε με πολύ αιχμηρά λόγια κάποιες δηλώσεις που έκανε σχετικά με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Αυτή είναι η κόρη της και ο γιος της

Την Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου, ήταν από τις μία μεγαλύτερες εορτές του χρόνου, η ημέρα των Χριστουγέννων, και οι περισσότεροι τα περάσαμε με τις οικογένειες μας, με τους φίλους μας, αλλά και γενικότερα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Εξαίρεση σε αυτό δεν αποτέλεσε και το δημοφιλές μοντέλο, που επέλεξε να περάσει τη μέρα με τα αγαπημένα της παιδιά.

Το γεγονός, το έκανε η ίδια γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε μία φωτογραφία των τριών τους, θέλοντας να μοιραστεί στιγμιότυπα από εκείνη τη μέρα με τους διαδικτυακούς της φίλους, αλλά και να τους ευχηθεί.

«Καλά Χριστούγεννα! Να περάσετε υπέροχα με την οικογένεια σας! Χρόνια πολλά. Είθε τα Χριστούγεννα σας να είναι γεμάτα χαρά, αγάπη και γέλιο. Καλά Χριστούγεννα!», έγραψε στη λεζάντα, που συνόδευσε τη φωτογραφία τους το γνωστό μοντέλο.