Γιώργος Λιάγκας - Νατάσα Θεοδωρίδου: Ο διαπληκτισμός και η διακοπή κάθε σχέσης που είχαν

Τι είχε συμβεί πριν αποφασίσουν να τα ξαναβρούν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Γιώργος Λιάγκας και Νατάσα Θεοδωρίδου όπως έχουμε δει έχουν πολύ στενές σχέσεις φιλίας. Πραγματοποιούν από κοινού πολλές βραδινές εξόδους και μάλιστα μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στα social media πολλές κοινές φωτογραφίες και βίντεο.

Στην εκπομπή Happy Day του ALPHA λοιπόν, με αφορμή την ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου με την Νατάσα Θεοδωρίδου (δείτε την εδώ) - την οποία σχολίασαν σήμερα 19/1 - έγινε μια αποκάλυψη σχετικά με ένα περιστατικό ανάμεσα στον παρουσιαστή και την τραγουδίστρια στο παρελθόν.

Οι δυο τους πριν από κάποιο διάστημα δεν μιλούσαν καθόλου και δεν είχαν καμία επαφή, παρά το γεγονός πως είναι γείτονες και έχουν πολλούς κοινούς φίλους. Η επανασύνδεση τους έγινε πρόσφατα και όλα ξεκίνησαν από το τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου "Χάρτης" στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Λιάγκας.

Τι είχε συμβεί ανάμεσα σε Γιώργο Λιάγκα και Νατάσσα Θεοδωρίδου;

Σχολιάζοντας λοιπόν την ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου και αναφέροντας τον Γιώργο Λιάγκα, η Τίνα Μεσσαροπούλου σχολίασε και παράλληλα αποκάλυψε πως: «Ειδικά με την νονά του είναι εξωστρεφής. Η νονά του τον εμπνέει, γιατί είναι και η ίδια πολύ εξωστρεφής. Η Νατάσα με τον Λιάγκα κάνουν πολύ παρέα τελευταία. Είναι και γείτονες. Δεν μιλάγανε να ξέρεις, υπήρχε ένας διαπληκτισμός γιατί κάτι είχε πει ο Γιώργος αλλά εντάξει όλα καλά, ξέρεις τα γνωστά».

«Γιατί δεν μιλάγανε; Είχε απλώσει ο Γιώργος τη μπουγάδα;», είπε με χιούμορ η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το σχόλιο του Λιάγκα για το βίντεο Λάτσιου - Θεοδωρίδου

Ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Πέμπτης 18/1 θέλησε να κάνει κάποια σχόλια μέσα από την εκπομπή του στο κανάλι του ΑΝΤ1,Πρωινό, σχετικά με τον νεαρό.

Ο παρουσιαστής, συγκεκριμένα, έδωσε τα συγχαρητήριά του στους δύο γονείς του, Γιάννη Λάτσιο και Ελένη Μενεγάκη, για την ανατροφή που του έχουν δώσει, εξηγώντας ποια ήταν η έμπνευση που του έδωσε ο ίδιος, κάνοντας άθελά του μάλλον μία αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή.

«Θέλω να μιλήσω με την άδεια - του Γιάννη δεν θα την πάρω γιατί είναι κολλητός μου φίλος - αλλά της Ελένης Μενεγάκη, της μάνας του, επειδή καθόμασταν μαζί δίπλα δίπλα χθες και μιλάγαμε για τρεις ώρες πάρα πολύ...

Μπράβο και στους δύο του γονείς, αλλά και στο παιδί. Πέρα από ένα όμορφο παιδί, είναι και εξαιρετικός άνθρωπος, δηλαδή καθόμουν και μιλούσα μαζί του και για αυτό βράχνιασα γιατί μιλούσα δυνατά μέσα στο μαγαζί. Ένα παιδί συγκροτημένο. Χαίρομαι που τον ενέπνευσα - και θα κοκορευτώ γι' αυτό - γιατί κάνει μπάνιο το χειμώνα. Ήμουν πηγή έμπνευσης, μου είπε ότι έβλεπε τα stories μου και πηγαίνει τρεις με τέσσερις φορές και κάνει μπάνιο στη θάλασσα το χειμώνα… Δεν ξέρω με ποιον πηγαίνει, μπορεί με την κοπέλα μου, πάντως όχι με εμένα», είπε χαρακτηριστικά.

Γιώργος Λιάγκας Άγγελος Λάτσιος συνάντηση