Ελεονώρα Μελέτη - Παίρνει το μέρος του Γιάννη Βαρδή στην κόντρα του με την Φιλοθέη Μωβ: «Δεν επιτρέπεται να αποκαλείς σκουπίδια τα παιδιά του ανθρώπου που υποτίθεται έχεις αγαπήσει»

Οι δηλώσεις που έφεραν αντιδράσεις

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου: NDP Photo Agency

Την αντίδραση της Ελεονώρας Μελέτη προκάλεσαν οι δηλώσεις της Φιλοθέης Μωβ για τον Γιάννη και την Καλλιστώ Βαρδή, κάτι που εξέφρασε το πρωί της Παρασκευής 19/1 μέσα από την εκπομπή της, «Mega Καλημέρα». Μετά την προβολή ενός βίντεο με τα τελευταία επεισόδια στην κόντρα των δύο πλευρών, όπου η χήρα του Αντώνη Βαρδή αποκάλεσε τα παιδιά του εμμέσως (πλην σαφώς) «σκουπίδια», η παρουσιάστρια πήρε θέση σε αυτήν την κόντρα που έχει ξεσπάσει.

«Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά είναι απαράδεκτοι αυτοί οι χαρακτηρισμοί που ακούγονται. Δεν επιτρέπεται να αποκαλείς σκουπίδια και να υπονοείς ανθρώπους, τα παιδιά ενός ανθρώπου που υποτίθεται έχεις αγαπήσει, έχεις παντρευτεί, υποτίθεται, υποτίθεται. Α-πα-ρά-δεκτοι χαρακτηρισμοί να ακούγονται δημόσια», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε επίσης: Σταμάτης Γαρδέλης: Απομονωμένος στο Άγιο Όρος - Που είναι και τι κάνει 2 μήνες μετά το Δαφνί

Και συνέχισε: «Δεν ξέρω τι έχει συμβεί σε αυτή την οικογένεια και δεν με αφορά προσωπικά, αλλά ό,τι και να έχει συμβεί είναι απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί για να χαρακτηρίζεις έτσι –απ' όσο κατάλαβα, γιατί προς τα εκεί πήγαιναν– τα παιδιά του ανθρώπου που δηλώνεις ότι έχεις αγαπήσει στη ζωή σου τόσο πολύ».

Δες το σχετικό απόσπασμα στο 6.45:

Τα σχόλια που έφεραν την αντίδραση της Ελεονώρας Μελέτη

Οι συνεργάτες της εκπομπής ανέφεραν ότι πλέον έχει αναζωπυρωθεί αυτή η κόντρα για τα καλά, με τα παιδιά του Αντώνη Βαρδή να έχουν σοβαρές αποφάσεις να πάρουν μέσα στο τελευταίο διάστημα. «Είναι θλιβερό αυτό, γιατί οι μεγάλοι καλλιτέχνες είναι πάντα παρόντες. Για την αγάπη που έδωσε αυτός ο άνθρωπος σε όλους όσοι τροφοδοτούν αυτή την ιστορία, θα έπρεπε να σταματήσει αυτός ο δημόσιος πόλεμος», προσέθεσε από την πλευρά της η Νανά Παλαιτσάκη.

Να θυμίσουμε ότι η Φιλοθέη Μωβ είχε πει συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για τον Γιάννη Βαρδή: «Δε θέλω να μιλήσω για κάτι αρνητικό, αυτά λύνονται αλλού. Τα “τίποτα”, τα “σκουπίδια” τα αντιμετωπίζουμε με το να τα πετάμε». Από την πλευρά του ο Γιάννης Βαρδής είχε υπονοήσει ότι θα μπορούσε να λυθεί ο γάμος της με τον Αντώνη Βαρδή, αν τα δύο αδέρφια έβαζαν την υπογραφή τους. Για την συγκεκριμένη εξέλιξη επιφυλάχθηκε και η Καλλιστώ Βαρδή.