Σταμάτης Γαρδέλης: Απομονωμένος στο Άγιο Όρος - Που είναι και τι κάνει 2 μήνες μετά το Δαφνί

Ο φύλακας άγγελός του

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Ήταν μια Δευτέρα του Νοέμβρη το 2023 όταν είχε γίνει γνωστή η νοσηλεία του ηθοποιού Σταμάτη Γαρδέλη στην Α’ Ψυχιατρική Κλινική στο Δαφνί, ενώ ακριβώς μια μέρα γνωστοποιήθηκε, μέσα από δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα στις τηλεοπτικές κάμερες, ότι ο ηθοποιός πήρε εξιτήριο.

Λίγο αργότερα, όταν εκείνος ένιωσε έτοιμος παραχώρησε, μάλιστα, τις πρώτες του δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες (δείτε εδώ το βίντεο) κι από τότε... σιωπή! Σημερινό 19/1 δημοσίευμα της Espresso, ωστόσο, αποκαλύπτει πως ο Σταμάτης Γαρδέλης έκανε την επιλογή του και τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται απομονωμένος στο Άγιο Όρος.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης προσπαθεί να βρει ξανά τα πατήματά του

Ο Σταμάτης Γαρδέλης λίγο πριν μπει στο Δαφνί

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Αρμουτίδη στην εφημερίδα Espresso, λοιπόν, ο ηθοποιός προσπαθώντας να ξαναβρεί τον εαυτό και τις ισορροπίες του, μετά τη δύσκολη περίοδο που πέρασε και τον έκανε να πάρει την απόφαση να νοσηλευτεί στο Δαφνί, βρίσκεται εδώ και μια εβδομάδα στο Άγιον Όρος, δίπλα στον πνευματικό του.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης θα παραμείνει στο Άγιον Όρος μέχρι την Κυριακή και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους.

Πιο συγκεκριμένα, την Δευτέρα, ο ηθοποιός θα συναντηθεί με τον σκηνοθέτη Όμηρο Ευστρατιάδη, προκειμένου να συζητήσουν την πρόταση να συνεργαστούν στην ταινία «Λύκειο, χαβαλές, ρόδα, τσάντα και κοπάνα Νο5», με τον ηθοποιό να προορίζεται για τον ρόλο του Πλάτωνα. Όλα αυτά τα επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο σκηνοθέτης στην εφημερίδα.

Υπενθυμίζουμε πως ο ηθοποιός πέρασε κι από την φάση που ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή του...