Αλέξης Γεωργούλης: Σπάνια βραδινή εμφάνιση μετά από μήνες σιωπής - Αλλαγμένος στο πλευρό της Μαρίας Σολωμού

Το όλο νόημα τραγούδι που είπε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από περίπου εννιά μήνες ''έσκασε'' η είδηση, που σόκαρε για τον Αλέξη Γεωργούλη καθώς ο ηθοποιός αρχικά αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ, που ήταν ευρωβουλευτής και στη συνέχεια διέρρευσε μια πολύ σοβαρή καταγγελία σε βάρος του από γνωστή πολιτικό (δείτε εδώ σε τι στάδιο βρίσκεται σήμερα η υπόθεση).

Στο διάστημα αυτό, που έχει μεσολαβήσει ο ηθοποιός έχει αφήσει τη δικαιοσύνη να μιλήσει, ενώ παράλληλα είχε αποτραβηχτεί από τα μέσα και τις δημόσιες εμφανίσεις. Το βράδυ της Πέμπτης 18/1 ο ηθοποιός μετά από πάρα πολύ καιρό σιωπής έκανε μια δημόσια εμφάνιση.

Η βραδινή έξοδος του Αλέξη Γεωργούλη με τη Μαρία Σολωμού

Ο ίδιος εμφανίστηκε στα εγκαίνια καφέ στον Πειραιά. Εκεί μάλιστα είδαμε να δίνει το παρόν και η Μαρία Σολωμού. Η ίδια έκανε αναρτήσεις στα instagram ποζάροντας χαμογελαστή με τον ηθοποιό. Σε άλλο βίντεο μάλιστα είδαμε τον Γεωργούλη να τραγουδάει ένα κομμάτι όλο νόημα του Μίλτου Πασχαλίδη, μιας και οι τελευταίοι μήνες δεν ήταν καθόλου εύκολοι για εκείνον.

Αλέξης Γεωργουλης - Μαρία Σολωμού - Εμφάνιση
Αλέξης Γεωργουλης - Μαρία Σολωμού

Οι δηλώσεις που είχε κάνει η Σολωμού για τον Γεωργούλη

«Πραγματικά μου πήρε αρκετό καιρό να “ακούσω” τι λέγεται για τον Αλέξη, όσο μπορώ. Είμαι πάρα πολύ ταραγμένη και συγγνώμη γιατί νομίζω πως θα κάνω μόνο σαρδάμ. Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή, ότι κι αν πούμε μπορεί να το πάρεις κι έτσι κι αλλιώς. Τον Αλέξη τον ξέρω 25 χρόνια!

Με τον Αλέξη έχουμε σχέση ζωής, μιλάμε, τον έχω ζήσει σε όλες τις στιγμές του. Στα καλά του, στα κάτω του. Μου είναι δύσκολο όλο αυτό. Ο Αλέξης που ξέρω εγώ δεν έχει καμία σχέση με αυτά για τα οποία κατηγορείται. Δεν μπορώ να φανταστώ κάτω από ποια συνθήκη και σε ποιον πλανήτη μπορεί να γίνει βίαιος ο Αλέξης. 25 χρόνια δεν έχω δει όλα αυτά για τα οποία κατηγορούν τον Αλέξη, δεν έχω δει καν να του γυρίζει το μάτι.

Δεν τον έχω δει καν να τσακώνεται, δεν τον έχω ακούσει καν να φωνάζει. Δεν μπορώ να το καταπιώ αυτό το πράγμα. Όλο αυτό είναι σοκαριστικό για μένα. Νιώθω κι εγώ προσβολή με αυτό το πράγμα. Αν έχει κάνει κάτι ο Αλέξης, εγώ θα τον κρεμάσω. Δεν γνωρίζω τη θέση του για το θέμα, όταν θα έρθει η ώρα, θα μιλήσω μαζί του. Θέλω να αφήσω χρόνο στον Αλέξη να ισορροπήσει και να του μιλήσω μετά.

Είμαι πάντα με τις γυναίκες και με τα θύματα, αλλά επιτρέψτε μου στη συγκεκριμένη περίπτωση να έχω μια δεύτερη σκέψη», είχε πει η Μαρία Σολωμού τον Απρίλιο του 2024 στο Χαμογέλα και Πάλι.