Σε σχέση η Διονυσία Κούκιου: Αυτός είναι ο άντρας που της έχει ''κλέψει'' την καρδιά

Το όνομά και το επάγγελμά του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Διονυσία Κούκιου μας απασχόλησε το τελευταίο διάστημα μέσα από τη συμμετοχή της στο My style rocks με την Σταρ Ελλάς να δίνει ιδιαίτερη βάση τα τελευταία χρόνια στα επαγγελματικά της καθήκοντα και στην επιχείρησή της.

Όσο για την προσωπική της ζωή είχαμε πολύ καιρό να ακούσουμε νέα της, καθώς μετά τη δολοφονία του επί χρόνια συντρόφου της, Τάσου Μπερδέση (δείτε εδώ την ανάρτηση που είχε κάνει) η ίδια επέλεξε να ηρεμήσει.

Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της Διονυσίας Κούκιου

Τον τελευταίο καιρό όμως φαίνεται, πως ο έρωτας χτύπησε ξανά την πόρτα της Διονυσίας Κούκιου. Μέσα από πληροφορίες, που μετέφερε η Σάσα Σταμάτη στην On Time αποκαλύφθηκε ο νέος της σύντροφος. Ο λόγος για τον Μιχάλη, ο οποίος εργάζεται σε υψηλόβαθμη θέση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ).

Διονυσία Κούκιου - Σύντροφος

Η σπάνια δηλώσεις Μπερδέση και Κουκίου για τη σχέση τους

«Είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Η Διονυσία ήταν 17 χρόνων και εγώ 22 όταν την πρωτοείδα στην Πάτρα. Ήταν Πάσχα, στον Επιτάφιο. Αλλά ζευγάρι γίναμε έπειτα από έναν χρόνο. Μέσω ενός κοινού μας γνωστού της ζήτησα να βγούμε ραντεβού, το οποίο συνέβη έπειτα από σχεδόν τέσσερις μήνες. Εκείνος με είχε προειδοποιήσει ότι η Διονυσία είναι δύσκολος άνθρωπος για να μιλήσει σε κάποιον. Ήταν μικρή και τσαούσα. Θυμάμαι, του είχα πει «χαίρομαι, γιατί μαθαίνουμε από τα δύσκολα». Η Διονυσία θέλει έναν ειδικό τρόπο στην προσέγγιση, αλλά πλέον την ξέρω απέξω και ανακατωτά», έλεγε ο Μπερδέσης το 2016 για τη γνωριμία τους που είχε πολλά σκαμπανεβάσματα.

«Χωρίσαμε αρκετές φορές. Ασυμφωνία χαρακτήρων ο βασικός λόγος. Όταν πήγα για Σταρ Ελλάς, ήμασταν χωρισμένοι. Αλλά ποτέ δεν σταματήσαμε να βλεπόμαστε. Τα ξαναφτιάξαμε το 2013. Και μαζί να μην είμαστε, ο Τάσος θα υπάρχει πάντα στη ζωή μου. Τον νιώθω οικογένειά μου πια. Έχουμε μεγαλώσει μαζί. Είμαστε 11 χρόνια μαζί, με διαλείμματα», είχε πει η Διονυσία Κουκίου.