Ελεονώρα Μελέτη για Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν το καταλαβαίνω αυτό! Την έχουν υποδεχτεί όλοι σαν τη Μενεγάκη της Κρήτης...»

«Απλά το λούστηκε»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες η Ιωάννα Μαλέσκου παραχώρησε μια νέα συνέντευξη με την παρουσιάστρια να απαντάει μεταξύ άλλων σχετικά με το γεγονός, ότι την ταύτιζαν από την αρχή της καριέρας της με την Ελένη Μενεγάκη (δείτε εδώ όσα είπε).

Πολλοί ήταν εκείνοι, που σχολίασαν τις δηλώσεις της παρουσιάστριας αρνητικά (δείτε εδώ τι είπε ο Λιάγκας) με την Ελεονώρα Μελέτη να παίρνει θέση υπέρ της την Παρασκευή 19/1 μέσα από το Mega Καλημέρα.

Το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για την Ιωάννα Μαλέσκου

«Η Ιωάννα είναι σοβαρή. Αν κάτσεις και πιείς έναν καφέ μαζί της είναι σοβαρό άτομο. Ζούμε σε μια εποχή που το σοβαρό, τι; Είναι κακό; Δηλώνει ότι ο άλλος τι; Είναι βαρύς, βαρετός, τι; Είναι σοβαρό άτομο η Ιωάννα. Έχει σοβαρή δομή σκέψης.

Μια σοβαρή γυναίκα δε μπορεί να είναι χαριτωμένη; Παρουσιάζει και μια εκπομπή που τη χρειάζεται αυτή την τσαχπινιά. Δεν το καταλαβαίνω αυτό! Εγώ εκεί που έχω διαφωνία είναι στο ότι τη χαρακτηρίζανε ως ''Η Μενεγάκη της Κρήτης''... Δεν το έχει επιδιώξει. Το έχω βιώσει και εγώ...

Δε το έχει επιδιώξει η Ιωάννα αυτό. Δε το έχει κάνει η Ιωάννα. Δεν το έχει ζητήσει, δεν το έχει ονειρευτεί η Ιωάννα. Το κάνανε οι υπόλοιποι για την Ιωάννα. Η Ιωάννα απλά το λούστηκε Δεν την κοιτάμε την Ιωάννα ούτε ο Λιάγκας που τη λέει σοβαροφανή μέσα από ένα καθαρό πρίσμα. Την κοιτάμε μέσα από ένα φίλτρο, που πρώτα μας κάνει, μας υποχρεώνει να τη συγκρίνουμε με την Ελένη Μενεγάκη.

Έχει δει κανείς την Ιωάννα ως μια ατόφια προσωπικότητα; Δεν την έχει δει κανείς. Την έχουν υποδεχτεί όλοι σαν τη “Μενεγάκη της Κρήτης”. Δεν είναι άδικο; Η Ιωάννα δεν είχε τη συνέχεια της απόδειξης ότι δεν είναι αυτό, γιατί αποσύρθηκε για να γίνει μαμά. Τι πρέπει να κάνεις για να μη σε ταυτίσουν με ένα άλλο πρόσωπο; Είσαι στον ίδιο χώρο, κάνεις το ίδιο πράγμα, κάνεις τα ίδια πράγματα που θα έκανες και στο σπίτι σου», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η απάντηση της Μαλέσκου στον Γιώργο Λιάγκα

«Α έτσι είπες; Ο γλυκούλης! Φαντάζομαι κάτι παραπάνω θα ξέρει. Λέει την άποψη του ελεύθερα. Να είναι καλά. Έπλεξαν εγκώμιο. Δεν θα με χαρακτήριζα σοβαροφανή. Ας μας το εξηγήσει», αντέδρασε η Ιωάννα Μαλέσκου όταν μια δημοσιογράφος της μετέφερε τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ενώ, για την συνέντευξη της που συζητήθηκε έντονα από τις εκπομπές, είπε στο Happy Day: «Δεν πρόλαβα να δω τι σχολίασαν για εμένα. Ήταν από τις πιο ωραίες συνεντεύξεις. Η Σταματίνα με έκανε να νιώσω πολύ άνετα. Αισθάνθηκα καλά».