Στέλιος Χανταμπάκης - Το σχόλιο για πλάνο της Πηλιάκη στο Survivor: «Ποιος είναι ο ρεπόρτερ που τη χαλαρώνει;»

«Καλέ μαζέψτε τη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στέλιος Χανταμπάκης - Το σχόλιο για πλάνο της Πηλιάκη στο Survivor: «Ποιος είναι ο ρεπόρτερ που τη χαλαρώνει;»

Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι φανατικός τηλεθεατές του Survivor φέτος, αφού στην ομάδα των Διάσημων έχει μπει η σύζυγός του. Μετά τη δική του συμμετοχή, πήρε την απόφαση να δοκιμάσει τα όρια της - σωματικά και ψυχικά - και η Όλγα Πηλιάκη.

Ήταν αρχηγός της Εθνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2008 στο Πεκίνο, και κατέχει την 5η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής το 2010. Επίσης έχει συμμετάσχει σε παγκόσμια πρωταθλήματα, όπως στα παγκόσμια πρωταθλήματα ρυθμικής γυμναστικής του 2005 και του 2007. Επίσης, τον Δεκέμβριο 2021, διορίστηκε τιμής ένεκεν για τις επιτυχίες της ως αθλήτριας, στο Οικονομικό σώμα του Γενικού Επιτελείου Στρατού (Γ.Ε.Σ.).

Ο ρυθμός λοιπόν είναι μέσα της και σε κάθε επεισόδιο του Survivor, την βλέπουμε να κάνει και από μια σβούρα ή πόζα. Ένα πλάνο λοιπόν που προβλήθηκε, με την Όλγα να χορεύει στην παραλία της Διάσημης ομάδας, θέλησε να σχολιάσει ο Στέλιος Χανταμπάκης μέσα από ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram.

Αφού αρχικά βέβαια, δημοσίευσε και σχολίασε την τρυφερή εξομολόγηση που έκανε η Πηλιάκη για τα δυο παιδιά που έχουν αποκτήσει αλλά και για τον ίδιο το σύζυγό της - δείτε τα λόγια της.

Όλγα Πηλιάκη και Στέλιος Χανταμπάκης μετράνε 10 χρόνια κοινής πορείας, μέσα στα οποία έχουν αποκτήσει δυο παιδιά. Πρόκειται γαι τον Μανώλη που είναι 10 ετών αλλά και για την μικρή Μαλένα (δείτε τα εδώ). Είναι από τις πιο δεμένες οικογένειες της Ελληνικής showbiz.

Η ανάρτηση του Στέλιου Χανταμπάκη για το πλάνο της Όλγας Πηλιάκη στο Survivor

Αφού λοιπόν μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους το πλάνο στο οποίο χορεύει στην παραλία, έγραψε χιουμοριστικά στο Story του: «Καλέ μαζέψτε τη. Ποιος είναι ο ρεπόρτερ που τη χαλαρώνει; Αν ήταν να χορεύεις θα σε στέλναμε εδώ κάπου... και ρίξε κάτι πάνω σου μη σε ξεγελάει ο ήλιος. Κάτσε να πάω τώρα εγώ στους γονείς σου να ξαναμιλήσουμε».

Δείτε επίσης: Με μαρμάρινα πατώματα, τζάκι, γυμναστήριο, πισίνα και γήπεδο στον κήπο - Η μοντέρνα μονοκατοικία τους