''Σάλος'' στο Πρωινό με τις δηλώσεις της Φόνσου για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Οι ομοφυλόφιλοι έχουν και λεφτά, θα βρουν τη λύση τους...»

«Εμένα με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι, οι κανονικοί!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Σάλος'' στο Πρωινό με τις δηλώσεις της Φόνσου για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Οι ομοφυλόφιλοι έχουν και λεφτά, θα βρουν τη λύση τους...»

Η Άννα Φόνσου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού, οι οποίες προβλήθηκαν την Παρασκευή 19/1 με την ηθοποιό να μιλάει μεταξύ άλλων για το ζήτημα των ημερών, που δεν είναι άλλο από το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Η ηθοποιός έχει τόνισε και σε παλιότερες δηλώσεις της, πως δεν είναι σύμφωνη με το νομοσχέδιο παρά το γεγονός, πως έχει αρκετούς ομοφυλόφιλους φίλους (δείτε εδώ τι είχε πει). Αυτή τη φορά ωστόσο η Άννα Φόνσου αναφέρθηκε και στο κομμάτι της τεκνοθεσίας.

Σχετικά λοιπόν με την παρένθετη μητέρα η Άννα Φόνσου ξεκαθάρισε, πως για εκείνη ένα παιδί θα πρέπει να έχει μητέρα και πατέρα. Στη συνέχεια, μάλιστα ανέφερε μία θέση, που έκανε έξαλλο τον Γιώργο Λιάγκα αναφέροντας, πως οι ομοφυλόφιλοι έχουν χρήματα και θα βρουν τη λύση τους.

Οι δηλώσεις της Άννας Φόνσου για τα ομόφυλα ζευγάρια και η αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα

«Δεν θα απαντήσω ποτέ σε αυτό δεν με ενδιαφέρει καθόλου να κάνουν ό,τι θέλουν. Εμένα με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι οι κανονικοί, οι άνθρωποι οι άλλοι τι κάνουν. Με ενδιαφέρει να παρακολουθώ κάθε μέρα τα εγκλήματα που γίνονται παρά να με ενδιαφέρει τι θα γίνει με τους ομοφυλόφιλους. Οι ομοφυλόφιλοι έχουν και λεφτά, θα βρουν τη λύση τους. Οι φίλοι μου είναι όλοι ομοφυλόφιλοι, είναι ίσως αυτοί που δεν θέλουν ούτε να υιοθετήσουν, ούτε να παντρευτούν. Πώς τους διάλεξα; Bingo!

Πιστεύω, ότι ένα παιδί όταν γεννηθεί πρέπει να έχει τη μάνα του και τον πατέρα του. Τουλάχιστον όταν γεννηθεί. Μετά όταν χωρίζουν είναι δικό τους πρόβλημα. Τη λέξη ''μαμά'' και ''μπαμπά'' που λέει το παιδάκι, πρέπει να είναι η μαμά του και ο μπαμπάς του. Άμα είναι να λέει ποια είναι η μαμά μου: «Α, Μπε, Μπα, Μλομ» δεν νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο.

Για την παρένθετη μητέρα δε βρίσκω το λάθος σε αυτούς, βρίσκω το λάθος στη μητέρα. 9 μήνες που έχεις ένα παιδάκι μέσα σου, πώς μπορεί να το δώσεις μετά; Επειδή μπορεί να σου πάρει ένα διαμέρισμα κάποιος ή να σου δώσει κάποια λεφτά;», είπε η Άννα Φόνσου.

Στη συνέχεια αφού προβλήθηκε το βίντεο το λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας διαφωνώντας εμφανώς με τη Φόνσου: «Εγώ αυτό που απορώ είναι που είπε, ότι οι ομοφυλόφιλοι έχουν λεφτά και θα βρουν τον τρόπο να κάνουν παιδιά. Δεν το κατάλαβα αυτό. Τι σημαίνει ότι έχουν λεφτά; Όλος αυτός ο αφορισμός και η ταμπέλα ότι όλοι οι ομοφυλόφιλοι είναι πλούσιοι, ενώ οι ετεροφυλόφιλοι είναι φτωχοί, από πού προκύπτει αυτό; Δεν το κατάλαβα τώρα!».

Φόνσου - Λιάγκας

«Ε όχι, για να αφήσουμε τους γκέι να γεννάνε;»

«Οι πιο πολλοί φίλοι είναι ομοφυλόφιλοι. Έχουν χιούμορ, μου αρέσουν κι οι μεγαλύτερες φυσιογνωμίες στην Ελλάδα ήταν ομοφυλόφιλοι. Εγώ έχω αντίρρηση, δεν είμαι κανένας φιλόσοφος. Έχω αντίρρηση να κάνουν παιδιά με παρένθετη μητέρα, Δεν μπορείς να μου στερήσεις εμένα τη μητρότητα γιατί εσύ μπορείς να βάλεις εύκολα μία να σου κάνει ένα παιδί και να το μεγαλώσεις… Έχουν λύσει πάρα πολλά προβλήματα οι ομοφυλόφιλοι. Θα βρούνε τον τρόπο να έχουν παιδάκι. Έχω αντίρρηση γιατί το παιδί μεγαλώνει, πάει στο σχολείο και τα παιδιά είναι πολύ σκληρά, να το κοροϊδεύουν και να του λένε ποια είναι η μαμά σου και ποιος ο μπαμπάς σου, ανέφερε αρχικά η Άννα Φόνσου.

«Έχει τύχει με δύο φίλους μου που υιοθέτησαν παιδάκι μόλις γεννήθηκε. Όταν μεγάλωσε και πήγε στο σχολείο, του έλεγαν "έχεις δύο γκέι και ποιος είναι ο μπαμπάς σου κι η μαμά σου". Το παιδί έπαθε βαριά κατάθλιψη, είναι με φάρμακα πολλά χρόνια και τώρα έχει επέμβει μία δομή να τους το πάρουν γιατί δεν θέλει να είναι εκεί, τους βλέπει εχθρούς του. Είναι 12 χρονών», πρόσθεσε.

«Δεν κάνουμε βήματα με το να στερήσουμε στις γυναίκες να γεννάνε. Τι βήμα είναι αυτό; Από τότε που γεννήθηκα εγώ κι εσύ, μας λένε "α να παντρευτείτε, να κάνετε παιδάκια." Δεν πρέπει να το στερήσουν αυτό. Ε όχι, για να αφήσουμε τους γκέι να γεννάνε; Να υιοθετήσουν και να το πούνε στο παιδί αμέσως, να υπάρχουν ψυχολόγοι και να του πούνε εμείς σε πήραμε, η μαμά σου κι ο μπαμπάς σου δεν υπάρχουν. Δεν δέχομαι την παρένθετη μητέρα. Τη μισώ αυτή τη γυναίκα που δίνει το παιδί. Δεν έπαθε τίποτα που 9 μήνες μέσα στον οργανισμό της μεγάλωνε έναν άνθρωπο; Τόσο εύκολα το δίνει; Αν της δώσουν διαμέρισμα και λεφτά; Δεν μπορώ να το δεχτώ. Στη νομοθεσία έφτασαν στο να παντρεύονται και να παντρεύονται», είπε η Άννα Φόνσου πριν από λίγο καιρό στο Πρωινό Σουσου.