Η αποκάλυψη του Γιάννη Πουλόπουλου για τα υβριστικά μηνύματα που δέχτηκε: «Με προπηλάκισαν, με έλεγαν “πλυντήριο” του Φιλιππίδη και του Λιγνάδη»

Ένταση στον αέρα με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Η αποκάλυψη του Γιάννη Πουλόπουλου για τα υβριστικά μηνύματα που δέχτηκε: «Με προπηλάκισαν, με έλεγαν “πλυντήριο” του Φιλιππίδη και του Λιγνάδη»

Σε μία απρόσμενη αποκάλυψη προχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής 19/1 ο Γιάννης Πουλόπουλος στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Με αφορμή τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις του Πέτρου Φιλιππίδη και την επικοινωνία που είχε ο Αντρέας Μικρούτσικος με τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου, ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, βγήκε στην εκπομπή και ρωτήθηκε για το θέμα. Επειδή ωστόσο εξέφρασε κι εκείνος τα παράπονά του από την προβολή του θέματος στις εκπομπές, έλαβε μία έντονη απάντηση από τον δημοσιογράφο.

Όπως είπε αρχικά ο Γιάννης Πουλόπουλος: «Με όλον τον σεβασμό κ. Δημητρακόπουλε σας παρακαλώ. Έχω δεχτεί μηνύματα που με έλεγαν το «πλυντήριο» του Φιλιππίδη και του Λιγνάδη, επειδή φιλοξενούσαμε την άλλη πλευρά, σε αντίθεση με άλλες εκπομπές. Σας τιμά πάρα πολύ ότι σας φιλοξενούσαμε μέσα από την εκπομπή και είχαμε και την άλλη πλευρά. Όπως γνωρίζετε, ο δικηγόρος πριν από εσάς, δεν επέτρεπε στον κ. Φιλιππίδη να μιλήσει και να πει τη δική του γνώμη, ενώ η εκπομπή μας συνέχεια τον έπαιρνε τηλέφωνο. Μόνο εσάς φιλοξενήσαμε γιατί εσάς επέλεξε τελικά να τον εκπροσωπήσετε».

Δείτε επίσης: Έλληνας παρουσιαστής παντρεύεται το καλοκαίρι: «Αποδέχθηκα την πρόταση γάμου του συντρόφου μου...»

Η απάντηση του δικηγόρου του Φιλιππίδη στο ξέσπασμα του Γιάννη Πουλόπουλου

Και συμπλήρωσε με εμφανή φόρτιση: «Θέλω σε ό,τι αφορά την εκπομπή να πείτε τι ακριβώς έχει συμβεί. Δεν με ενδιαφέρει τι έχει συμβεί στις άλλες εκπομπές, αλλά επειδή εγώ έχω προπηλακιστεί και το λέω ειλικρινά και έχω ακούσει και για την περίπτωση του Λιγνάδη και του Φιλιππίδη ότι είμαι το “πλυντήριο”. Εγώ προσωπικά, και διαχωρίζω τους υπόλοιπους, δεν δέχομαι κανένα παράπονο. Το λέω με δικό μου παράπονο κ. Δημητρακόπουλε».

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος από την πλευρά του υπερασπίστηκε τον Γιάννη Πουλόπουλο απέναντι στις επιθέσεις που δέχτηκε, καθώς όπως τόνισε «Είναι ένας δημοσιογράφος που φιλοξενεί και τις δύο απόψεις. Αυτή είναι η πεμπτουσία της δημοκρατίας. Και λέγονται πλυντήρια οι άνθρωποι που ακολουθούν στοιχειώδεις κανόνες δημοσιογραφίας; Μην στενοχωριέσαι από αυτούς τους υβριστές, αγνόησέ τους»