Άκης Δείξιμος - Ο ξάδερφος του Γιάννη Βαρδή στηρίζει την εκδοχή του: «Όταν έγινε ο γάμος, ο Αντώνης Βαρδής ήταν ανήμπορος να έχει κρίση»

Η αντίδραση του Αντρέα Μικρούτσικου στις δηλώσεις του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Άκης Δείξιμος - Ο ξάδερφος του Γιάννη Βαρδή στηρίζει την εκδοχή του: «Όταν έγινε ο γάμος, ο Αντώνης Βαρδής ήταν ανήμπορος να έχει κρίση»

Ο ξάδελφος του Γιάννη Βαρδή, Άκης Δείξιμος, μίλησε στην Super Κατερίνα για την κόντρα του γιου του αείμνηστου Αντώνη Βαρδή με τη Φιλοθέη Μωβ. Συγκεκριμένα στις δηλώσεις του στήριξε την εκδοχή που έδωσε το τελευταίο διάστημα ο Γιάννης Βαρδής, σύμφωνα με την οποία ο αείμνηστος τραγουδιστής ήταν πολύ άρρωστος όταν παντρεύτηκε για τελευταία φορά και δεν μπορούσε να πάρει αποφάσεις για τον εαυτό του.

«Όντως υπάρχει ένα πρόβλημα, το οποίο θεωρώ ότι θα λυθεί όπως έχουν λύνονται τα πράγματα πλέον, με τη δικαστική οδό. Εύχομαι να πάνε όλα καλά με όλους. Το μόνο που γνωρίζω από τον ξάδερφό μου είναι ότι όταν έγινε ο γάμος, ο θείος μου ήταν πραγματικά ανήμπορος να έχει κρίση. Ήταν σε άσχημη κατάσταση» είπε αρχικά ο Άκης Δείξιμος για να συμπληρώσει: «Τα ξαδέρφια μου θεωρούν ότι είναι καλυμμένοι με την υπόθεση γενικότερα όπως εξελίσσεται και όπως θα εξελιχθεί. Κάθε πρόβλημα το οποίο φτάνει σε αυτά τα σημεία σου τρώει τόση ενέργεια».

Δείτε επίσης: Καλλιστώ Βαρδή για Φιλοθέη Μωβ: «Δεν μπορούσαμε ούτε καν να πενθήσουμε τον πατέρα μας! Θα το συζητήσω με τον αδερφό μου...»

Ο Αντρέας Μικρούτσικος εξέφρασε τους προβληματισμούς του μετά τις δηλώσεις του Άκη Δείξιμου

Τις δικές του σκέψεις κατέθεσε και ο παρουσιαστής Αντρέας Μικρούτσικος, που γνώριζε προσωπικά τον Αντώνη Βαρδή και είχαν συνεργαστεί. Όπως είπε αμέσως μετά την προβολή του βίντεο: «Δεν γίνεται να είσαι τα δέκα τελευταία χρόνια της ζωής σου με έναν άνθρωπο και να λέγονται αυτά. Να πω ότι τον γνώρισε το τελευταίο εξάμηνο, θα ίσχυαν αυτά, αλλά δέκα χρόνια; Και δη τα τελευταία του, κατά συνέπεια τα πιο σημαντικά σε ανθρώπινο επίπεδο; Τον εκτιμώ τον Γιάννη, και ας είχαμε τσακωθεί, δεν θέλω στη μνήμη αυτών των ανθρώπων και των συγγενών τους να μένουν τέτοιες κηλίδες και στίγματα. Να λυθεί αυτό το θέμα, όχι δικαστικά, αλλά μεταξύ τους πολιτισμένα. Φαίνεται ότι διέβησαν τον Ρουβίκωνα και δεν γίνεται αυτό. Αν μου λέγατε ότι ήταν έξι μήνες, θα άκουγα πολλές φωνές. Τα δέκα χρόνια με κάνουν να μην ακούω, και ας είμαι ευήκοος».