Καλλιστώ Βαρδή για Φιλοθέη Μωβ: «Δεν μπορούσαμε ούτε καν να πενθήσουμε τον πατέρα μας! Θα το συζητήσω με τον αδερφό μου...»

Επιμένει στα "σκουπίδια" και στους "εμμονικούς" εκείνη με την απάντηση που έδωσε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Καλλιστώ Βαρδή για Φιλοθέη Μωβ: «Δεν μπορούσαμε ούτε καν να πενθήσουμε τον πατέρα μας! Θα το συζητήσω με τον αδερφό μου...»

Ο Γιάννης Βαρδής, μήνες πριν, ξεκίνησε μία κόντρα με την τελευταία σύζυγο του πατέρα του, Φιλοθέη Μωβ, καθώς δεν την κάλεσε στη συναυλία που έκανε προς τιμήν του Αντώνη Βαρδή. Ξεκίνησαν να κάνουν έντονες δηλώσεις ο ένας για τον άλλο, με τον πρώτο να απειλεί πως θα έφτανε μέχρι και στα δικαστήρια.

Τότε είναι που η κατάσταση ηρέμησε, ωστόσο μία νέα συνέντευξη του τραγουδιστή κατά την οποία ανέφερε πως μετάνιωσε που έβαλε την υπογραφή του ως μάρτυρας στον γάμο τους, η κόντρα αναζωπυρώθηκε. Εκείνη, μάλιστα, βγήκε δημόσια και τον αποκάλεσε "σκουπίδι". Αυτό προκάλεσε άλλο ένα ξέσπασμα από τον Γιάννη Βαρδή, ο οποίος ανέφερε πως αν συνεχιστεί όλο αυτό θα βρει τρόπο με την αδερφή του να "λύσουν" τον γάμο τους.

Η δήλωση της Καλλιστώ Βαρδή για την Φιλοθέη Μωβ και τον γάμο με τον πατέρα της

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, λοιπόν, πλησίασε την αδερφή του καλλιτέχνη, Καλλιστώ, η οποία είχε παραμείνει σιωπηλή μέχρι τώρα, ώστε να καταγραφεί η δική της αντίδραση και άποψη σε αυτή τη διαμάχη.

«Γενικά δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτό το άτομο. Μας έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο παρελθόν. Θα το συζητήσω με τον αδερφό μου για να δούμε τι θα κάνουμε στο άμεσο μέλλον. Δεν μπορούσαμε ούτε καν να πενθήσουμε τον πατέρα μας από τα προβλήματα που μας δημιουργούσε. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια.

Η απάντησή της

Λίγο αργότερα προβλήθηκε η απάντηση της Φιλοθέης Μωβ πάνω σε όσα είπε η κόρη του σπουδαίου ερμηνευτή: «Δεν έχω να πω τίποτα απολύτως, αυτά λύνονται εκεί που αρμόζει. Όχι με τον κόσμο, δεν χρειάζεται να ξέρει. Κουράσαμε. Γραφικοί, εμμονικοί, πράγματα που είναι για τα σκουπίδια, όλη αυτή η κατάσταση. Δεν θα εμπλακώ ξανά σε όλο αυτό, δεν αφορά κανέναν. Γίνονται τόσες γυναικοκτονίες, τόση δυστυχία γύρω μας. Κουράζεται ο κόσμος να ακούει εμμονικούς ανθρώπους να λένε τα ίδια και τα ίδια. Δεν πουλάει αυτό το πράγμα. Εγώ δεν μπορώ να παίξω αυτό το παιχνίδι», είπε.