Σάκης Τανιμανίδης για Survivor και Γιώργο Λιανό: «Όταν σταμάτησα είχα πει ότι...»

«Δεν το έβλεπα ούτε όταν το έκανα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σάκης Τανιμανίδης για Survivor και Γιώργο Λιανό: «Όταν σταμάτησα είχα πει ότι...»

Ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 σήμερα Παρασκευή 19/1. Ο παρουσιαστής - παραγωγός μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά του, όσο και για την προσωπική του ζωή, αφού έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια. Η σύζυγός του Χριστίνα Μπόμπα και οι δίδυμες κορούλες του είναι η μεγαλύτερη αδυναμία του (δείτε φωτογραφίες τους).

Μεταξύ άλλων ωστόσο, αναφέρθηκε και στο Survivor έπειτα από σχετική ερώτηση του δέχτηκε από τον Γιώργο Λιάγκα, με αφορμή το νέο κύκλο που έκανε πρεμιέρα στις αρχές του Ιανουαρίου - δείτε τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει.

Οι δηλώσεις του Σάκη Τανιμανίδη για το Survivor

«Το Survivor δεν το έβλεπα ούτε όταν το έκανα. Έχει τελειώσει αυτό το κομμάτι. Έχουν μείνει πάρα πολύ ωραίες αναμνήσεις. Θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης, με μεγάλη διαφορά. Ο Γιώργος Λιανός είναι καταπληκτικός. Όταν σταμάτησα το Survivor είχα πει ότι εγώ δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στον Λιανό, θεωρώ ότι είναι από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους που ξέρω και μπορεί να κάνει τα πάντα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

Τι γίνεται με το συμβόλαιο του με τον ΑΝΤ1

Όσον αφορά τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1, όπως δήλωσε το συμβόλαιο του λήγει τον Απρίλιο σαν παρουσιαστής, ωστόσο σαν παραγωγός μπορεί ακόμα και τώρα να κάνει παραγωγή σε άλλο κανάλι.

«Αυτή τη στιγμή δεν είναι τίποτα δεδομένο. Το συμβόλαιό μου με τον ΑΝΤ1 τελειώνει τον Απρίλιο σαν παρουσιαστής. Το Dragons Den είναι στον ΑΝΤ1, από εδώ ξεκίνησε, θα παραμείνει εδώ και θα πάμε σίγουρα και για season 3. Σε επίπεδο παραγωγής το πιο πιθανό είναι να κάνω κάτι σε άλλο κανάλι. Η ταξιδιωτική εκπομπή έχει περάσει από το μυαλό μου, είναι μια σκέψη που την έχω εδώ και καιρό, μου αρέσει πάρα πολύ»