Mega: 4η ημέρα σερί εκτός εκπομπής ο Δημήτρης Ουγγαρέζος - Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη

«Έχει...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Mega: 4η ημέρα σερί εκτός εκπομπής ο Δημήτρης Ουγγαρέζος - Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζει μια ίωση, η οποία τον έχει κρατήσει στο σπίτι του και μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, που δεν είναι άλλες από το ραδιόφωνο και την εκπομπή ''Ελένη''.

Με τη σειρά της η Ελένη Μενεγάκη μεταφέρει στο κοινό καθημερινά τις εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Ουγγαρέζου με την ίδια να του εύχεται περαστικά και να μην αγχωθεί να επιστρέψει στο πλατό (δείτε εδώ όσα είπε χθες 18/1 για την υγεία του).

Την Παρασκευή 19/1 η παρουσιάστρια ανακοίνωσε στους τηλεθεατές, πως η κατάσταση της υγείας του εξακολουθεί να μην του επιτρέπει να επανέλθει στις υποχρεώσεις του, επομένως απουσίαζε και σήμερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Το νέο μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Πόσες μέρες λείπει από κοντά μας ο Δημητράκης; Θα πρέπει να μην αντέχει άλλο να βλέπει τα ντουβάρια του σπιτιού του. Και θελω να πω κάτι γιατί μπορεί και να μας βλέπει και να νομίζει ότι πρέπει να γυρίσει πίσω. Δημήτρη μη βιαστείς να γυρίσεις, γιατί είδες τι λένε γενικώς για όλα πόσο εύκολα κολλάμε. Μόλις σου πει ο γιατρός τώρα είσαι έτοιμος, τότε να έρθεις. Δεν το λέω για κακό», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

«Έχει τους πυρετούς τους ακατέβατους», είπε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Τι θα συμβεί με το τηλεοπτικό μέλλον του παρουσιαστή

Για την πρωινή εκπομπή του MEGA, απάντησε: «Παιδιά και να γνώριζα κάτι δεν θα το έλεγα. Σε κάθε περίπτωση είναι ακόμη Οκτώβρης, ας το ζήσουμε, ας κάνουμε αυτό για το οποίο είμαστε σε αυτές τις θέσεις. Δηλαδή να περνάει καλά ο κόσμος. Το να αρχίσουμε από τώρα να συζητάμε τι θα γίνει του χρόνου είναι σαν να μη δίνουμε καμία σημασία στη φετινή χρονιά. Καλύτερα να θέλετε κι άλλο παρά να περισσεύει. Τώρα που αυξήθηκε ο χρόνος της εκπομπής, είναι τόσο όσο πρέπει».

Σχετικά με το συμβόλαιο του με το κανάλι που φτάνει στο τέλος του, είπε: «Μίλησα με αφορμή τον Αντετοκούνμπο . Είπα ότι είναι η υπέρτατη μορφή αυτοπεποίθησης να το πηγαίνεις ανά χρονιά. Δυστυχώς δεν έχω ακόμα τα κότσια να το κάνω. Ας πούμε η Ζήνα το τολμάει, πάει και διαπραγματεύεται το συμβόλαιο της ανά χρόνια. Δεν είμαι όμως η Ζήνα, μακάρι να γίνω», είπε ο Ουγγαρέζος πριν από μερικούς μήνες στο I Love ΣουΚου.