Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ξανά εκτός "Ελένης" - Η νέα ανακοίνωση της Μενεγάκη για την υγεία του

«Ζορίζεται, το περνάει λίγο βαριά...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ξανά εκτός

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος από την Παρασκευή 12/1 απουσιάζει από το πλατό της εκπομπής του MEGA, Ελένη, γι' αυτό και την Πέμπτη 18/1 η Ελένη Μενεγάκη αισθάνθηκε την ανάγκη να ενημερώσει τους τηλεθεατές για την κατάσταση του δημοσιογράφου.

Δεν νοσεί με κορωνοϊό, ωστόσο δυσκολεύεται να επανέλθει ο οργανισμός του και ακόμα η κατάστασή του είναι βαριά. Παρόλα αυτά, όπως αποκάλυψε ο συνεργάτης του, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, δεν έχει χάσει το χιούμορ και την καλή του διάθεση.

Η νέα ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για την υγεία του Δημήτρη Ουγγαρέζου

«Να σας πω τα νέα του Δημήτρη μας. Ζορίζεται, το περνάει λίγο βαριά, από ότι καταλαβαίνω. Ξαναλέω, δεν περνάει covid, αλλά να τα λέμε για να μιλάμε μεταξύ μας και να θυμόμαστε να μην είμαστε σε όλα πολύ χαλαροί. Γιατί κάπου βαθιά μέσα μας, μέχρι να κολλήσουμε κάτι, λέμε "έλα μωρέ, είναι δυνατός οργανισμός μου αντέχει". Μέχρι που ένα πρωί δεν θα είμαι εδώ, θα είμαι στο κρεβάτι μου με το θερμόμετρό μου. Να το έχουμε λίγο στο νου μας. Τα έχουμε ξεχάσει όλα, πετάξαμε τις μάσκες, ο ένας βήχει δίπλα στον άλλο... Ο Δημήτρης ούτε τρεφόταν σωστά, ούτε κοιμόταν σωστά», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος τότε επισήμανε: «Είναι καλά σε κέφι πάντως. Του έστειλα και μόλις μου απάντησε».

Δείτε επίσης: Δημήτρης Ουγγαρέζος - «Μακάρι να γίνω μπαμπάς! Υπάρχει και το μάτι και δεν θα το καταφέρεις ποτέ»

Η αποκάλυψη για τα κιλά που έχασε

Τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση του έχει δει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Από πέρσι πήρε την απόφαση να χάσει κιλά (όπως είχε αποκαλύψει στο πλατό της Ελένης στο MEGA) και τελικά τα κατάφερε όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του στις κάμερες των εκπομπών.

Μάλιστα είχε προχωρήσει σε αισθητική επέμβαση φορώντας κορσέ για κάποιο διάστημα, αφού ήθελε να να αφαιρέσει ένα θέμα τοπικό που είχε από μικρό παιδί καθώς έσφιγγε τις ζώνες του στην κοιλιά.

Σε δηλώσεις που έκανε στις κάμερες στις 19/12/23, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε τα δυο μυστικά που τον βοήθησαν να φορέσει ξανά το παλιό του παλτό.

«Σταμάτησα το βραδινό τελείως. Τρώω μέχρι τις 5 το απόγευμα. Το άλλο που κάνω είναι να ξυπνάω 5 το πρωί και να τρέχω μισή ώρα στον διάδρομο», αποκάλυψε για τα δυο tips του που τον βοήθησαν να αδυνατίσει.

Σε ερώτηση για το ποιο είναι το χειρότερο χριστουγεννιάτικο δώρο που του έχουν κάνει, είπε: «Το χειρότερο δώρο που πήρα είναι μια φρουτιέρα. Μου την πήρε η κουμπάρα μου. Κουμπάρα με συγχωρείς πολύ».