Μεγάλο πένθος για τη Χριστίνα Αλεξανιάν: «Δεν το πιστεύω ότι σε αποχαιρετώ...»

Η θλιβερή ανάρτησή της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Χριστίνα Αλεξανιάν έκανε γνωστή μια δυσάρεστη είδηση την Παρασκευή 19/1 με την ηθοποιό να δημοσιεύει ένα θλιβερό story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Με μεγάλη συγκίνηση η Αλεξανιάν αποχαιρέτησε έναν αγαπημένο της φίλο.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Σπαρτιώτη. Μέσα από τη φωτογραφία και τα λόγια, που έγραψε η ηθοποιός αντιλαμβανόμαστε το δέσιμο, που είχαν οι δύο τους και πως η σχέση τους κρατούσε χρόνια. Συνεπώς, το πένθος για εκείνη είναι πολύ μεγάλο (δείτε εδώ τα συγκινητικά της λόγια για τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα).

Η θλιβερή ανάρτηση της Χριστίνας Αλεξανιάν

«Μιχάλη μου, βιάστηκες να φύγεις. Ένα αγόρι ανήσυχο, δημιουργικό. Όλοι σε αγαπήσαμε και ας μας νευρίαζες που και που. Όλοι εμείς κρατάμε στην καρδιά μας την καρδιά σου, την αγάπη σου για τις τέχνες - κυρίως για τα εικαστικά και τη μουσική.

Θα μας λείπει η χαρά σου για τη ζωή, η αγάπη σου για τον άνθρωπο. Θα μας λείπεις Μιχάλη μου. Δεν το πιστεύω ότι σε αποχαιρετώ. Στο καλό καλέ μου… Πήγαινε στο φως. Θα σε περιμένει η μάνα σου η Σοφία», έγραψε η Χριστίνα Αλεξανιάν.

Χριστίνα Αλεξανιάν - Πένθος

Λίγα λόγια για τη ζωή της

Η Χριστίνα Αλεξανιάν (3 Δεκεμβρίου 1968) είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Γεννήθηκε το 1968 στον Πειραιά, όπου και μεγάλωσε. Οι γονείς της έχουν καταγωγή από την Αρμενία και την Καππαδοκία. Σε ηλικία 17 ετών, ενώ ακόμη πήγαινε σχολείο, δήλωσε συμμετοχή στα Καλλιστεία, όπου κατέκτησε τον τίτλο της "Γ’ αναπληρωματικής Μις Ελλάς 1986". Λίγο καιρό μετά ξεκίνησε τις σπουδές της στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου από όπου και αποφοίτησε κάποια χρόνια μετά.

Έκανε την πρώτη της δουλειά ως ηθοποιός στον κινηματογράφο και πιο συγκεκριμένα στην ταινία "Οι Αθηναίοι" το 1990. Την περίοδο 1993-1994 συμμετείχε σε κάποια επεισόδια της σειράς "Ανατομία ενός εγκλήματος" ενώ έπαιξε και στις σειρές "Αναστασία" και Έρωτας και Πάθος και "Παράθυρο στον ήλιο". Τη σεζόν 1994-1995 πρωταγωνίστησε στη δραματική σειρά "Μη φοβάσαι τη φωτιά" ενώ ακολούθησαν οι σειρές "Χαμένη Άνοιξη" και "Απών".

Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσω της συμμετοχής της στη σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου "Λόγω τιμής" που προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία τη σεζόν 1996-1997 από το Mega Channel. Ακολούθησε μία σύντομη εμφάνιση στη σειρά "Εκείνες κι εγώ" ενώ από το 1998 μέχρι το 2000 πρωταγωνίστησε στην κοινωνική σειρά "Επιθυμίες". Τα επόμενα χρόνια ακολούθησαν οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι στις σειρές "Ένα κι ένα", "Για Πάντα Φίλες" και "Απαγορευμένη Αγάπη" ενώ έκανε κάποιες εμφανίσεις στις σειρές "10η εντολή", Έτσι Ξαφνικά", "Εντιμότατοι κερατάδες", "Επτά Θανάσιμες Πεθερές", "Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα" και "Αληθινοί Έρωτες". Από το 2008 μέχρι το 2010 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά "Λάκης ο γλυκούλης" μαζί με τους Πέτρο Φιλιππίδη, Ζέτα Δούκα, Ιωσήφ Μαρινάκη και άλλους.

Επέστρεψε τηλεοπτικά το 2015 κάνοντας μία guest εμφάνιση στην κωμική σειρά "Οι Συμμαθητές" ενώ τη σεζόν 2019-2020 έχει και πάλι ένα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο νέο κύκλο της σειράς "Λόγω τιμής" που επιστρέφει μετά από 23 χρόνια με τους ίδιους συντελεστές.σεζόν 2021 - 2022 θα πρωταγωνιστήσει στη νέα κωμωδία της ΕΡΤ «Σε ξένα χέρια» Τη σεζόν 2022-2023 σειρά Το Κόκκινο Ποτάμι του OPEN Τη σεζόν 2023-2024 σειρά Οι Πανθέοι του ΣΚΑΪ.

Πηγή: Wikipedia