Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για την πρόσφατη έξοδο του γιου της, και το δημόσιο «ευχαριστώ» στον Γιώργο Λιάγκα

«Ο Άγγελος έπαθε πλάκα με την Μαρινέλλα»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για την πρόσφατη έξοδο του γιου της, και το δημόσιο «ευχαριστώ» στον Γιώργο Λιάγκα

Οι καλλιτέχνες δεν έχουν ηλικία σύμφωνα με την Ελένη Μενεγάκη, εφόσον μπορούν να σταθούν αξιοπρεπώς επάνω στη σκηνή, κάτι που στήριξε με επιχειρήματα και παράδειγμα από την πρόσφατη έξοδο του γιου της, Άγγελου Λάτσιου με τον πατέρα του, Γιάννη Λάτσιο, τον Γιώργο Λιάγκα και τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Μαρινέλλα. Δείτε εδώ φωτογραφίες.

Η λαμπερή παρουσιάστρια δεν είχε αναφέρει κάτι σχετικό τις δύο τελευταίες μέρες, ωστόσο πλέον έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες, ενώ και ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε με πολύ θερμά λόγια για αυτήν την έξοδο, καθώς και για την ποιότητα του χαρακτήρα του Άγγελου Λάτσιου. Όπως αποκάλυψε η Ελένη, ο 22χρονος γιος της ενθουσιάστηκε με την Μαρινέλλα, ενώ ευχαρίστησε δημόσια και τον παρουσιαστή του Πρωινού για τα σχόλια που έκανε τις προάλλες.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας για Άγγελο Λάτσιο: «Θέλω να μιλήσω με την άδεια - του Γιάννη δεν θα την πάρω γιατί είναι κολλητός μου - αλλά της Ελένης Μενεγάκη...»

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη εντυπωσιάστηκε με την Μαρινέλλα

«Να τώρα θα το πω, ενώ δεν ήθελα να το πω, και με βλέπετε δύο ημέρες δεν το έχω συζητήσει. Πήγε ο γιος μου με τον πατέρα του, τον Γιώργο Λιάγκα -μια και το είπε το λέω, δεν θα το έλεγα, και σε ευχαριστώ Γιώργο μου που μίλησες έτσι ωραία για το παιδί μου- τη Νατάσα Θεοδωρίδου και άλλη παρέα στη Μαρινέλλα. Το παιδί μου έπαθε πλάκα. Και λες τώρα ένα παιδί 22 χρονών πώς θα ταυτιστεί... Είναι ένα παιδί που θα πάει στα clubs και θα κάνει πράγματα της ηλικίας του, λες θα ξέρει αυτή τη γυναίκα; Έμεινε άφωνος. Μου έστελνε βίντεο για να μου δείξει ότι έχει πάθει πλάκα», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Και συμπλήρωσε: «Πολλά τραγούδια τα ήξερε όχι μόνο μέσα από εμάς, αλλά και μέσα από τον παππού που ήταν με την κιθάρα στα μεγαλώματά τους και τα ακούει συνέχεια στα τραπέζια που τα τραγουδάμε ή τα έχει ακούσει σε ταινίες. Το όνομα “Μαρινέλλα” το ξέρει αλλά δεν είχε εικόνα τι σημαίνει να βλέπεις αυτή τη γυναίκα-θρύλο πάνω στη σκηνή. Και μου έλεγε αλλά δεν θα σας πω στον αέρα, πώς του έκανε πλάκα όταν πήγε να την ευχαριστήσει και να της συστηθεί. Είπε στη Μαρινέλλα για την ενέργειά της και εκείνη του απάντησε “Καλά τι νομίζεις ότι είμαι γεννημένη, τότε; Του τότε είμαι” -δεν θα πω ηλικία. Ο γιος μου έπαθε πλάκα με το χιούμορ, την ενέργεια και τη φωνή της, ωραίος άνθρωπος. Και μου είπε ότι θα ξαναπάει και του χρόνου. Του είπα να μου κρατήσει μία θεσούλα»