Γιώργος Λιάγκας για Άγγελο Λάτσιο: «Θέλω να μιλήσω με την άδεια - του Γιάννη δεν θα την πάρω γιατί είναι κολλητός μου - αλλά της Ελένης Μενεγάκη...»

Η αποκάλυψη που έκανε άθελά του για την προσωπική ζωή του νεαρού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας για Άγγελο Λάτσιο: «Θέλω να μιλήσω με την άδεια - του Γιάννη δεν θα την πάρω γιατί είναι κολλητός μου - αλλά της Ελένης Μενεγάκη...»

Ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Πέμπτης 18/1, με αφορμή το βίντεο που δημοσίευσε η Νατάσα Θεοδωρίδου με το βαφτιστήρι της, Άγγελο Λάτσιο, στα καμαρίνια του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται (δείτε το εδώ), θέλησε να κάνει κάποια σχόλια μέσα από την εκπομπή του στο κανάλι του ΑΝΤ1, Πρωινό, σχετικά με τον νεαρό.

Ο παρουσιαστής, συγκεκριμένα, έδωσε τα συγχαρητήριά του στους δύο γονείς του, Γιάννη Λάτσιο και Ελένη Μενεγάκη, για την ανατροφή που του έχουν δώσει, εξηγώντας ποια ήταν η έμπνευση που του έδωσε ο ίδιος, κάνοντας άθελά του μάλλον μία αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον Άγγελο Λάτσιο

«Θέλω να μιλήσω με την άδεια - του Γιάννη δεν θα την πάρω γιατί είναι κολλητός μου φίλος - αλλά της Ελένης Μενεγάκη, της μάνας του, επειδή καθόμασταν μαζί δίπλα δίπλα χθες και μιλάγαμε για τρεις ώρες πάρα πολύ...

Μπράβο και στους δύο του γονείς, αλλά και στο παιδί. Πέρα από ένα όμορφο παιδί, είναι και εξαιρετικός άνθρωπος, δηλαδή καθόμουν και μιλούσα μαζί του και για αυτό βράχνιασα γιατί μιλούσα δυνατά μέσα στο μαγαζί. Ένα παιδί συγκροτημένο. Χαίρομαι που τον ενέπνευσα - και θα κοκορευτώ γι' αυτό - γιατί κάνει μπάνιο το χειμώνα. Ήμουν πηγή έμπνευσης, μου είπε ότι έβλεπε τα stories μου και πηγαίνει τρεις με τέσσερις φορές και κάνει μπάνιο στη θάλασσα το χειμώνα… Δεν ξέρω με ποιον πηγαίνει, μπορεί με την κοπέλα μου, πάντως όχι με εμένα», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Άγγελος Λάτσιος: Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου σε φωτογραφίες του με την Μαρίνα Παντζοπούλου

Γιώργος Λιάγκας Άγγελος Λάτσιος συνάντηση

Αυτή είναι η νέα του σύντροφος;

Η σχέση τους συζητήθηκε αρκετά ενώ ο χωρισμός τους έγινε υπό άκρα μυστικότητα. Άγγελος Λάτσιος και Γαία Μερκούρη μετά από σχεδόν δυο χρόνια μαζί αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους. Εκείνη, όπως φαίνεται μέσα από τα προφίλ της στα socia media το έχει ρίξει στα επαγγελματικά της (δείτε εδώ την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό) ενώ εκείνος όντας όχι και τόσο ενεργός - πια - χρήστης, αφήνει ένα μυστήριο να πλανάται γύρω από την προσωπική του ζωή ή μάλλον... πλανιόταν ένα μυστήριο, μέχρι πριν λίγες ώρες που έκανε την πρώτη του ανάρτηση με τη νέα του σύντροφο.

Με αφορμή τον εορτασμό του Χαλοουίν το Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκαν αρκετά πάρτι και σε ένα από αυτά ήταν κι ο γιος της Ελένης Μενεγάκη με τη νέα του κοπέλα.

Τα στοιχεία αυτής παραμένουν κρυφά, αφού ο Άγγελος όχι μόνο δεν την έκανε tag στο story που ανέβασε μαζί της αλλά της έκρυψε και το πρόσωπο με ένα emoji φιλάκι αφήνοντας την φαντασία όλων να οργιάζει για την ταυτότητά της.

undefined

Το μόνο που ξέρουμε, εμείς, βέβαια είναι πως όλα μαθαίνονται με τον καιρό...