Βαρύ πένθος για τη Γλυκερία: Πέθανε η μητέρα της – Το τραγούδι που της αφιερώνει

Η τραγουδίστρια την αποχαιρετά με πόνο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Με μία σύντομη ανακοίνωση και ένα τραγούδι, η Γλυκερία αποκάλυψε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως η αγαπημένη της μητέρα, Αικατερίνη Κοτσούλα, έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου. Συγκεκριμένα πριν από λίγη ώρα έκανε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ενώ ακολούθησε μία αναδημοσίευση και στο instagram αμέσως μετά, στην οποία η ερμηνεύτρια την αποχαιρετούσε δημόσια.

«Η αγαπημένη μου μητέρα Αικατερίνη Κοτσούλα έφυγε σήμερα από τη ζωή! Την αποχαιρετώ με αυτό το τραγούδι», έλεγε λακωνικά, ενώ το τραγούδι που συνόδευε την ανάρτηση ήταν το «Σε μια σχεδία». Τη δημοσίευση σχολίασαν αρκετά άτομα και εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους, ανάμεσα στους οποίους ο Χάρης Βαρθακούρης, ο Παναγιώτης Ραφαηλιδής και ο Ανδρέας Κατσιγιάννης.

Ακούστε το τραγούδι με το οποίο η Γλυκερία αποχαιρέτησε τη μητέρα της:

Ακύρωσε την αυριανή της εμφάνιση η Γλυκερία

Είναι ευνόητο πως αυτή η σοβαρή απώλεια δεν της αφήνει περιθώρια να τραγουδήσει στο προσεχές διάστημα, κι έτσι η Γλυκερία ενημέρωσε τους fans της σε πρώτο βαθμό ότι ακυρώνεται η προγραμματισμένη εμφάνισή της για τις 20 Ιανουαρίου: «Για το λόγο αυτό η αυριανή μας εμφάνιση με την Μελίνα Ασλανίδου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο δεν θα πραγματοποιηθεί».

Δείτε επίσης: Ελένη Βιτάλη: «Δεν έχουμε πολλά πολλά...» - Με ποια τραγουδίστρια έχει δικόψει τις σχέσεις της;

Στήριγμά της μεταξύ άλλων αγαπημένων της ανθρώπων είναι σταθερά ο γιος της, για τον οποίο είχε δηλώσει: «Πάντα τον στήριζα και τον εμπιστευόμουν και αυτό μόνο κέρδος μπορεί να φέρει σε ένα παιδί. Εγώ λειτουργώ με ένστικτο και πάντα εμπιστεύομαι το ένστικτό μου. Νιώθω συγκίνηση και απίστευτη σιγουριά όταν τον νιώθω πίσω στην ορχήστρα, νομίζω ότι είμαι στο σπίτι μου. Με θαυμάζει κι εγώ τον θαυμάζω. Από την ώρα που ήρθε ο Κώστας στην ορχήστρα, όταν γυρνάω και τον κοιτάω, πάντα μου χαμογελάει. Και αυτό μου δίνει τόσο μεγάλη δύναμη να συνεχίζω και να γίνομαι ακόμα καλύτερη». Αξίζει να σημειωθεί ότι τους προηγούμενους μήνες κλήθηκε να αποχαιρετήσει και αγαπημένους της συνεργάτες, όπως οι στιχουργοί Νότης Μαυρουδής και Λευτέρης Χαψιάδης.