Νίκος Συρίγος: «Φυσικά και περίμενα ότι θα γίνει θόρυβος με αυτό που είπε ο Γιώργος Νταλάρας...» - Το αιχμηρό σχολίο για τις δηλώσεις του τραγουδιστή

«Δε μπορεί η Σούλα – Μπούλα να έχει άποψη για το τι λέει ο Γιώργος Νταλάρας...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Νίκος Συρίγος: «Φυσικά και περίμενα ότι θα γίνει θόρυβος με αυτό που είπε ο Γιώργος Νταλάρας...» - Το αιχμηρό σχολίο για τις δηλώσεις του τραγουδιστή

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό Σουσού, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 19/1, ο Νίκος Συρίγος. Ο γνωστός δημοσιογράφος, μίλησε για την προσωπική του ζωή αλλά και για την πολυσυζητημένη συνέντευξη που πήρε από τον Γιώργο Νταλάρα.

Υπνεθυμίζουμε ότι ο τραγουδιαστής παραχώρησε δηλώσεις, οι οποίες προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων και αφορούσαν τους συναδέλφους του που κάνουν διαφημίσεις. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Έχουμε καταπληκτικούς ανθρώπους στον χώρο της μουσικής που εκμεταλλεύονται τη σχέση τους και κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα. Δεν είναι καλό αυτό, είναι ντροπή, είναι στα όρια του “καραγκοζιλικίου”» (δείτε εδώ την απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου)

«Φυσικά και περίμενα ότι θα γίνει θόρυβος με αυτό που μου είπε ο Γιώργος Νταλάρας. Τον περίμενα τον θόρυβο γιατί ξέρω πως λειτουργεί η τηλεόραση. Ξέρω δηλαδή ότι αν πει κάτι ο Γιώργος Νταλάρας, μετά θα πάμε να ρωτήσουμε και τη Σούλα – Μπούλα γι’ αυτό.

Εμένα αυτό με θλίβει. Δεν είναι λογικό. Δε μπορεί η Σούλα – Μπούλα να έχει άποψη για το τι λέει ο Γιώργος Νταλάρας. Μίλησαν όλοι. Δεν υπήρξε άτομο που να μη μίλησε. Το δυστύχημα στην Ελλάδα είναι ότι άνθρωποι στην Ελλάδα παίρνουν πολύ σοβαρά τη δουλειά τους

Θα πρέπει να καταλαβαίνουμε, πως όταν κάποιος τόσο σπουδαίος, όπως ο Γιώργος Νταλάρας, λέει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να πάρουμε χρόνο, να σκεφτούμε τι είπε και όχι να παίρνουμε σβάρνα τα κανάλια και να λέει ο καθένας την παπ@@ζα του» ανέφερε ο δημοσιογράφος χαρακτηριστικά.

«Έχω μετανιώσει που δε λέω πολλές φορές αυτό που σκέφτομαι, γιατί σκέφτομαι τι θα ακολουθήσει μετά στο διαδίκτυο. Δεν έχω μετανιώσει για πράγματα που έχω πει, αλλά για πράγματα που δεν έχω πει. Θα έπρεπε κάποιες φορές να λέω ακριβώς αυτό που σκέφτομαι χωρίς περιτύλιγμα.»

«Αν ήμουν μόνος μου και δεν είχα παιδιά, στην ιστορία με τον Light για παράδειγμα, την άγγιξε τη μικρή μου κόρη. Πηγαίνανε στο σχολείο και της λέγανε διάφορα. Είναι η ηλικία τέτοια και είναι και αυτό το ρεύμα της τραπ που θα το βρούμε μπροστά μας.

Και διαφωνώ και με τις εταιρείες. Τα λεφτά που βγάζουν από την τραπ, είναι λεφτά βαμμένα με αίμα. Δεν έχω απαγορεύσει στην κόρη μου να ακούει το οτιδήποτε, της λέω απλά την άποψή μου και νομίζω ότι σιγά σιγά το στρίβω το καράβι. Τον τελευταίο καιρό μου σύστησε και κάποια τραγούδια που δεν τα ήξερα ούτε εγώ, από το έντεχνο ρεπερτόριο.» πρόσθεσε σε άλλο σημείο.

«Το 2023 μου έφερε ευτυχία και μακάρι να συνεχιστεί και το 2024. Πέρασα πολύ καλά. Είναι πολύ ωραίο να βρίσκεις ανθρώπους που ερωτεύεσαι, που αγαπάς. Είναι μεγάλη δύναμη ο έρωτας και η αγάπη στη ζωή, αλλάζει η ζωή σου, γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος» είπε τέλος ο δημοσιογράφος για την προσωπική του ζωή.

Δείτε εδώ το βίντεο: