Ελένη Χατζίδου: Η αινιγματική απάντηση για το μέλλον της στο Star – «Θα μπορούσαμε με τον Ετεοκλή να κάνουμε ξεχωριστά πράγματα»

Χωρίζει τηλεοπτικά το ζευγάρι;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου: Η αινιγματική απάντηση για το μέλλον της στο Star – «Θα μπορούσαμε με τον Ετεοκλή να κάνουμε ξεχωριστά πράγματα»

Για την πορεία της στην πρωινή ζώνη του Star μίλησε η Ελένη Χατζίδου στην εκπομπή, Fay’s Time και τον Χρήστο Λυσσέα. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα νούμερα της τηλεθέασης, δήλωσε ικανοποιημένη από τη συνεργασία της με το κανάλι, ενώ μίλησε και για άλλα επαγγελματικά πλάνα που μπορεί να τη «χωρίσουν» με τον σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου, με τον οποίο παρουσιάζουν την εκπομπή Breakfast@Star...

«Νιώθω περισσότερο ο εαυτός μου. Τον πρώτο καιρό μπορεί να έχεις στο μυαλό σου πολλά πράγματα για τον τηλεοπτικό αέρα, τώρα νομίζω τα βάζω πιο σωστά σε μια σειρά», ανέφερε αρχικά, ενώ σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το συμβόλαιό της συμπλήρωσε: «Λήγει το συμβόλαιό μας, αλήθεια; Δεν ξέρω αν είναι σωστό, αλλά δεν με αγχώνει αυτό το πράγμα. Δεν νιώθω κάποια τρομερή σιγουριά για τον εαυτό μου, αλλά έτσι ήμουν και στο τραγούδι, κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Δεν θα καθίσω να με τρώει αυτό το πράγμα. Εννοείται ότι θέλω να μείνω».

Δείτε επίσης: Ελένη Χατζίδου: ''Σείστηκε'' το πλατό του Star με το βαρύ ζεϊμπέκικό της - Άφωνος ο Ετεοκλής με τις φιγούρες της συζύγου του

Τι αποκάλυψε η Ελένη Χατζίδου για τις συζητήσεις με το Star

Στη συνέχεια η Ελένη Χατζίδου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνουν κάτι διαφορετικό τηλεοπτικά με τον Ετεοκλή Παύλου, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είναι και στο ίδιο project: «Δεν έχει γίνει ακόμα κάποια κρούση από το κανάλι. Θα μπορούσαμε με τον Ετεοκλή να κάνουμε ξεχωριστά πράγματα. Προς το παρόν δεν το σκέφτομαι, αλλά δεν σημαίνει κάτι ότι είμαστε παντρεμένοι, είμαστε και στο σπίτι μαζί, έχουμε το παιδάκι μας».

Στη συνέχεια μίλησε και για τα διαφορετικά projects που της είχε προτείνει στο παρελθόν ο Νίκος Κοκλώνης, όπως το backstage του J2US, ενώ αναφέρθηκε και στα νούμερα τηλεθέασης: «Δεν με επηρεάζει αν μια μέρα δεν πάμε καλά. Δεν θα με ρίξει τίποτα. Βλέπω κάτι τρελά στα νούμερα, στο ένα τέταρτο έχουμε 15% και στο επόμενο 3%. Είναι λίγο περίεργο;».