Πέτρος Λαγούτης: «Το κομμάτι της τεκνοθεσίας θα ήθελα να το σκεφτώ...» - Τι απαντά για την σύντροφό του και για το νέο νομοσχέδιο

«Ένα στοιχείο του χαρακτήρα μου που θα ήθελα να αποβάλω είναι ότι...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Δηλώσεις στην κάμερα του Mega Καλημέρα, παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής 19/1,ο Πέτρος Λαγούτης, με αφομή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στο θέατρο "Αθηνά" όπου πρωταγωνιστεί στην παράσταση "Τέλειοι Ξένοι".

Οι δηλώσεις του Πέτρου Λαγούτη

Ο ηθοποιός απάντησε και για τη σύντροφό του, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ ενώ εξέφρασε και την άποψή του για το νέο νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, το οποίο έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και σχολίων το τελευταίο διάστημα (δείτε εδώ).

«Στο θέατρο συνεργάζομαι με την πρώην σύζυγο μου, Μυρτώ Αλικάκη και μπορεί να συνεργαζόμουν θεατρικά και με την νυν σύντροφο μου, Μάρθα Λαμπίρη. Ένα στοιχείο του χαρακτήρα μου που θα ήθελα να αποβάλω είναι ότι υπεραναλύω τα πράγματα. Είμαι υπέρ του γάμου των ομοφύλων ζευγαριών, το κομμάτι της τεκνοθεσίας θα ήθελα να το σκεφτώ και να το συζητήσω με ειδικούς για να έχω άποψη» ανέφερε ο ηθοποιός.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ο Πέτρος Λαγούτης αποκάλυψε τον λόγο που δημοσιοποίησε τη σχέση του

«Όταν είσαι με έναν άνθρωπο, που μαζί παίζεται σε μια σειρά που έχει κάνει μια επιτυχία και είστε μαζί, δεν μπορείς να κρύβεσαι. Από τη στιγμή που έγινε αυτό με τις φωτογραφίες στις πορείες, τα βάλαμε κάτω και είπαμε πως αν είναι να ζούμε και να κρυβόμαστε, δεν… Εκεί έρχονται και τα χειρότερα. Σε ακολουθούν οι παπαράτσι και είπα πως αυτό δεν θέλω να το ζήσω. Ας πούμε πως είμαστε μαζί να τελειώνουμε ανέφερε.

«Συζητήσαμε και είπαμε “τι κάνουμε τώρα; Θα κρυβόμαστε;”. Ίσως εγώ πιο έμπειρος σε αυτό το κομμάτι είπα πως όσο πιο γρήγορα το πούμε τόσο πιο γρήγορα θα τελειώνουμε», είχε δηλώσει ο Πέτρος Λαγούτης, παλιότερα στην εκπομπή.

Δείτε εδώ το βίντεο: