Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Νιώθω και την αδικία που έχει υποστεί...» - Στο πλευρό της Φαίης Σκορδά ο δημοσιογράφος

«Ελπίζω να ξαναδουλέψουμε με τη Φαίη...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Για τη συνεργασία του με την Φαίη Σκοδρά και την Ελένη Τσολάκη αλλά και για τον παππού του, μίλησε ο Λαμπρος Κωνσταντάρας στο πρωί της Παρασκευής 19/1, στην κάμερα της εκπομπή Breakfast@star και στην δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη.

Οι δηλώσεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα για τον παππού του και γα την σχέση του με την Σκορδά

«Το όνομά μου αισθάνομαι ότι το έχω δανεικό. Το έχω πάρει από κάποιον που το έκανε μεγάλο. Είμαι εξοικειωμένος με αυτό, έτυχε ο παππούς μου να είναι πολύ διάσημος και αγαπητός. Το σοκαριστικό είναι πως παραμένει μετά από 40 χρόνια. Το όνομα του πατέρα μου, μού άνοιξε πόρτες, το ξεκίνημά μου στη δουλειά έγινε εξαιτίας του.

Δείτε επίσης: Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Για να μην τελειώσω, έχω σκεφτεί πεθαμένους συγγενείς μου την ώρα της...» - Η εξομολόγηση για την πολυποίκιλη ερωτική του ζωή

Ο πατέρας μου φρόντισε να μην περάσω εύκολα σε όλα. Δεν έχω πολλές μνήμες από τον παππού μου. Τα τελευταία χρόνια ήταν άρρωστος και δεν ήθελε να μας βλέπει, γιατί είχε περηφάνεια. Χαίρομαι που "έφυγε" την εποχή που δεν υπήρχαν διαδίκτυο και κάμερες για να δούμε την κηδεία του ζωντανά», είπε αρχικά

«Περνάω πολύ καλά, είμαι πολύ ευχαριστημένος με το φετινό και ελπίζω να ξαναδουλέψουμε με τη Φαίη. Θέλω να είμαι μαζί της και του χρόνου. Τη νιώθω κοντά μου και νιώθω και την αδικία που έχει υποστεί και την υφίσταται μέχρι τώρα.

Χαίρομαι πάρα πολύ που η Ελένη πήρε αυτή την προαγωγή και πήγε στο καθημερινό, μου αρέσει πολύ, ότι και να κάνει. Με τσαντίζει που διαλύσανε δύο ζώνες που ήταν χτισμένες, εννοώ της Μπέττυς Μαγγίρα στο καθημερινό και της Ελένης Τσολάκη το Σαββατοκύριακο».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το σχόλιο του για τα νούμερα τηλεθέασης στο Fay's Time

«Αφού μας κέρασε τι να κάνουμε; Πειραζόμαστε, τους είπε μην χαίρεστε, αύριο πάλι 7% θα κάνουμε. Εγώ είμαι από αυτούς, που δε θα κάτσω ποτέ να ποστάρω ούτε την αποτυχία, ούτε την επιτυχία», είπε ο Κωνσταντάρας πριν από λίγο καιρό ο στην εκπομπή Happy Day.